Şeytanın Ölüsü

birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

17 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
kucuk yasta izLemistim onun etkisiyLe tek keLimeyLe dehset bir fiLm...
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

6 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Ani çıkış sahneleri olan filmleri seviyorsanız bu filme bayılacaksınız müzikleri oyunculukları hernekadar berbat olsada o ani çıkış sahneleri filmi bambaşka yapıyor:)
mehtap6
mehtap6

23 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Ben hoşlanmadım filmden :S makyajlar bagırmalar cok sahte görünüyordu.
kral1474
kral1474

21 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bu filmi yalnız başınıza bi izleyin...akşam veya sabah hiç farketmez..sonunu getirebilirseniz size bbravo.
filmkolik69
filmkolik69

23 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Öncelikle 90lı ve 2000li yıllarda çekilen birçok korku filmine ilham verdiği aşikar.Eğer 82 yılında izleseydim korkabilirdim.Ama günümüzde ki korku filmleri teknolojiyle beraber daha etkili olduğu da aşikar.Bu nedenle ki film beni hiç germedi sadece izlemek için izlediğim bir film oldu.Ama bütçesinin düşük tutulmayıp paraya kıyılsa ve daha fazla özen gösterilseydi 1973 yapımı The Exorcist ile beraber korku türünün temel taşı olabilirdi.
keyykeyy
keyykeyy

19 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Gülenler gülmek için bahane arıyor. Size ağaçlar tecavüz etseydi güler miydiniz? Yönetmenlik nasıl bir şeydir hiç düşündünüz mü?
TheLionKing-2
TheLionKing-2

20 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Açıkçası beğenilecek bir olay göremedim. Ama zamanında iyi iş yapmıştır diye düşünüyorum. Beğenmedim.
maxpayne590
maxpayne590

31 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
yıllar önce seyrettiğimde bu filmin ismi "KÖTÜ RUH"tu.ve ilk seyrettiğim o zaman çok korkuyodum.gene de defalarca seyrediyordum.ama artık bu film bana hiç korkunc gelmiyor.hatta biraz komik bile diyebilirim.ama konu olarak da fena olmadığını söyleyebilirim..
texas-ranger
texas-ranger

17 Nisan 2006 tarihinde eklendi
artık korku sinemasının kült olmuş filmleri arasındaki yerini aldı hatta oyunu bile çıktı bu film artık tartışılmaz klasik olarak tekrar tekrar izlenir
proxsimus
proxsimus

31 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bu filmi sam raimi nin küçük bir bütçeyle çektiğini biliyormusunuz arkadaşlar ve hala kült korku filmlerinin arasında gösteriliyorsa demek ki iyi bir film
kaankalali
kaankalali

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bu filmi o yıllarda sinemada 4 sefer izlemiştim.süper bi kült filmdr.herkezin arşivinde olması gereken bir film..
ecirik
ecirik

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
cok az komedi filminde bu kadar gülmüşümdür. yani izlemeyen varsa mutlaka izlesin, hele agaclarin hanfendiyi taciz ettigi sahne :)))).. hey allahim olmaz boyle bi seytan, ayiptir yahu