Günah Keçisi
1,9

ardennes-2
ardennes-2

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

23 Ocak 2011 tarihinde eklendi
filme gittim.gülmek isteyen varsa izlemeli. sinema sever bir insan filmleri önyargısız izler 10 üzerinden 7
retromolar
retromolar

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

23 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Bu nasıl bir zihniyettir..Önce bi filmi izleyin arkadaşlar.Kötüyse kötüdür.İyiyse iyidir.Ama izle sonra birlikte filmi eleştirelim.Şu at gözlüklerini bir çıkarın..
birileri
birileri

22 Ocak 2011 tarihinde eklendi
izleyen yok yorum çok
emre571
emre571

22 Ocak 2011 tarihinde eklendi
izlemeden kötü puan vermek istemem gidip izleyeceğim ve güzelce yorumumu yazacağım.fragmanı kötü değildi inşallah komik bir filmdir.
okan1903
okan1903

21 Ocak 2011 tarihinde eklendi
şaka dimi böyle bir film vizyona girmedi...
ramizdesica
ramizdesica

21 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Bir filmi beğenmek veya beğenmemek o filmi ne amaçla izlediğinize bağlıdır ben Günah keçisini eğlenip gülmek için izledim gerçekten de midem ağrıyana kadar güldüm yönetmen ödül almak edasıyla çekmemiş ki maksat hoşça vakit geçirmek. Amerikan pastası,hangover,git başımdan,kutsal damacana gibi filmlerinin mizah anlayışından hoşlananlar için ideal bir film olmuş yüksek bir seyirci kitlesine sahip olacağını düşünüyorum
contraryson
contraryson

21 Ocak 2011 tarihinde eklendi
izlemeden neyin yorumunu yapıyosunuz anlamıyorum.izleyip görelim
rainman-2
rainman-2

21 Ocak 2011 tarihinde eklendi
arkadaşlar filmi az önce izledim inanınki çok komik duygulandığınız bile oluyo kaçırmayın derim.
banzaimitoss
banzaimitoss

21 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Bir sürü kro adam dandik filmleri çekip önümüze sürünce ve gözümüzden iki damla yaş akıtınca film kaliteli oluyorda bu adam film yapınca neden bu kadar tepki alıyor. Bence helal olsun.. Bugün de izlemeye gideceğim..

Şahin Kyı "Porno film çekti onun filmine gidilir mi" diye eleştirenler Sibel Kekilli için ne yorum yapmışlardı acaba.. Onun filmleri için hiç bu tarz yorumlar duymamıştım..
GrkM-74
GrkM-74

21 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Böyle filmlerde lazım tabi.Marjinal oyuncuları bir araya getirmişler :) Merakla izlemeyi bekliyorum.
ykptkn
ykptkn

21 Ocak 2011 tarihinde eklendi
bu kadar seviyesiz ve sinema dan bu kadar uzak bir film ancak bizim ulkemizde cekilebilir ve bu filmlerin bu kadar reklam ve sukse yapmasi ulkemizde hala sinema kulturunun yerlesmedigini ortaya koyuyor ne diyelim daha cok bekleriz ulkemizi en iyi sekilde temsil edecek filmleri yada en azindan sinema degeri tasiyan filmleri
angelness
angelness

21 Ocak 2011 tarihinde eklendi
%90 olumsuz oy aldığı halde nasıl 5.7 puan almıs anlamıs değilim....
bugra-s88
bugra-s88

yine birileri köşeyi dönecek
kemalbkn
kemalbkn

21 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Galasında seyredip mest olduğum film. Şahin K. hakkında bir şeyler bilip bunu göze alarak filme gidip, filmden hoşlanmayacak biri olamaz... Filmde çıplaklık yok fakat değindiği noktalar porno sektöründen olunca ister istemez aileden biriyle giderseniz yüz kızartıcı olabilir.
cool-adam
cool-adam

21 Ocak 2011 tarihinde eklendi
usta oyuncu şahin kdan bir müthiş eser daha. daha önceki filmlerini fransız arkadaşlarıma bile izletmiş, adamlar ayakta alkışlamıştı bu kültürel güzelliklerimizi. şimdi şahin k ve iki usta oyuncu daha... bu film kesinlikle kaçmaz.