Kaybedenler Kulübü
3,7

yture
yture

27 Mart 2011 tarihinde eklendi
Film vasatın altında bir senaryoya sahip, kimi sahnelerde oyunculuk göz doldursada genel itibariyle akıcılığın sağlanamadığı bir yapım olmuş. Ayrıca Ahu Türkpençenin bazı karelerdeki cüretkar rolü şaşırtıcıydı...
beck31
beck31

26 Mart 2011 tarihinde eklendi
Çok güzeldi, gidin değerlendirin vaktinizi paşa paşa. Beklentimden fazlasıyla iyi çıkan, bohemliği ve tatminsiz durumların yansıtımını fazlasıyla güzel yapmış, gepgerçeğinden bir hikaye. 8/10
yigit-ersin
yigit-ersin

26 Mart 2011 tarihinde eklendi
kendi tarzı olan,farklı ama bir o kadar da neşeli ve hüzünlü film.herkes izlemeli diye düşünüyorum.
8/10
Rasim Coşkunkanlıgil
Rasim Coşkunkanlıgil

26 Mart 2011 tarihinde eklendi
harika bir film,, dün izledim etkisinden kurtulabilmiş değilim..
filme hâlâ gitmemiş olanlar,, özellikle yarın ygs sınavına giricekler,, durmayın, hemen şimdi bu filme gidin..)
firatdemir
firatdemir

26 Mart 2011 tarihinde eklendi
Birazcık edep sahibiyseniz onuda ayaklar altına almayın , 5 dk dayanabildim...Söylenecek çok söz var ama bu film için bunları bile söylemeye değmez.
adonis
adonis

25 Mart 2011 tarihinde eklendi
cinsellik fazla ön planda olmuş, onun dışında hoş bir senaryo, fena sayılmayan müzikler ve güzel bir film...tam istediğim romantizmi bulamasamda izlenilmeyi hakeden bir film.
aşk anlık bir olaydır, pastel renkler canlanıverir... 8/10
orchy
orchy

9 Mart 2011 tarihinde eklendi
Gercekten halen cok saskınım yayında oldugu yıllarda her daım kent fm de dınledıgım programının fılm yapılması gercekten super cok merak ettım fılmı programda keske yenıden baslasa
c-u-m-a-l-i
c-u-m-a-l-i

22 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Filmin afişi Ece Temelkuranun "Muz Sesleri" isimli kitabını anımsattı.Fragmanı bu haftasonu sinemada izledim. Çok fazla ipucu vermeyen ve merak uyandıran bir yapım.