Kaybedenler Kulübü
3,7

samuel-2
samuel-2

29 Nisan 2011 tarihinde eklendi
bu film yabancı olsaydı kesinlikle en az 8.5 idi puanı, puana ve yorumlara bakmayın enfes bir film
freedom07
freedom07

27 Nisan 2011 tarihinde eklendi
İzlediğim en harika Türk yapımı film. Oyunculuk ve senaryo çok akıcı. Bir dakikasında bile sıkılmadan izledim
emissivty
emissivty

26 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Olumsuz yorumlara aldanmayın,gidin izleyin..çok gerçek,çok samimi bir film..muhabbetler,diyaloglar,sondtracklar harika.kolay kolay film beğenmem ki özellikle Türk filmlerini(böyle bir ön yargım var malesef).ama bu bambaşka bir film..10/10
erosan-2
erosan-2

24 Nisan 2011 tarihinde eklendi
mükemmel bir film olmuş izlemenizi öneririm
emirh-n
emirh-n

23 Nisan 2011 tarihinde eklendi
filmde cinsellikten başka bi şey yoktu diyen, cinsellikten başka bi şey düşünemeyen insandır bence gayet felsefik bir film olmuş 8/10
sahan33
sahan33

9 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Hollywooda bir beden kk Yeilama bir beden byk , sanki Trk sinemasnda inanlmaz yapmlar retiliyomu gibi bu filme ok kt diyolar : 10/7
wolverine21-2
wolverine21-2

9 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Kt yorumlara aldanmayn gidin izleyin piman olmayacaksnz.Harika bir film Nejat lerin performans iin izleyeme deer.Film bittikten sonrada mutlaka soundtrackini aln 10/10
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

5 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Asu Maralman duymak iin bile gidilir bu filme. ok sevdiim bir yerli yapm oldu...
InsomniA-2
InsomniA-2

4 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Tek Kelime : ok Beendim
hattorikenzo
hattorikenzo

29 Mart 2011 tarihinde eklendi
film ok keyifliydi..emee sayg..
bado6100
bado6100

28 Mart 2011 tarihinde eklendi
ncelikle ltfen, 90larda kundakta olanlar ya da ksa donla gezenler rica ederim bu filme yorum yazmasn. Gitsin ocuklar duymasn filan izlesin.

90larn sonuna doru nette girdiim her chat odasnda adn mutlaka grdm, ama o zamanlar yaadm ehirde Kent FMi dinleme ansm olmad iin ne olabilecei konusunda her grdmde fikir yrrtm eydi bu.

Filme gittim ve ne olduunu anladm. Film bana bunu yle gzel anlatt ki, kadkyden yzlerce kilometre uzakta yaadm halde sanki orada doup bym gibi; o dinleyenlerden biriymiim gibi hissettim kendimi.

ok gzel olmu, okkk...
nazifakay
nazifakay

28 Mart 2011 tarihinde eklendi
iyi film iyiiiiii.....
Rasim Coşkunkanlıgil
Rasim Coşkunkanlıgil

26 Mart 2011 tarihinde eklendi
harika bir film,, dün izledim etkisinden kurtulabilmiş değilim..
filme hâlâ gitmemiş olanlar,, özellikle yarın ygs sınavına giricekler,, durmayın, hemen şimdi bu filme gidin..)