Aşk Tesadüfleri Sever
3,9

babsy-2
babsy-2

10 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Eski Türk filmi tadında olması gerçekten güzeldi.Ancak filmin sonuna doğru geçen olaylar silsilesine baktığınızda aa o filmde de bu sahne vardı,aa o filmde de şu vardı demeye başlıyorsunuz.Görsellik,oyunculuk,kadro,konu süper ama hiç "orjinal" bir film olmamış..
adonis
adonis

10 Şubat 2011 tarihinde eklendi
evet aşk tesadüfleri sever. fakat o kadar da sevmez.. medayada fazla abartıldı, ama yinede güzel bir romantik. izlenilmeli bence. özellikle 'yine yazı bekleriz' dinlenilmeli. 8/10
ozzy-badd
ozzy-badd

8 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Tesadüfler üzerine , keyifli bir aşk filmiydi .
Kurgu , yönetim ve müzikler çok başarılı :) .

Oyunculukta genel olarak iyiydi denilebilir . Belçim Bilgin Erdoğan dışında 'vasattı' diyebileceğim oyuncu yoktu :) .

Sonunda da özellikle bayan izleyiciler göz yaşlarını tutamaz diye düşünüyorum :) . iyi bir sona sahip film .

Gidin görün derim :) . 10/7 .
philipp-2
philipp-2

7 Şubat 2011 tarihinde eklendi
filmin içi güzelliklerle dolu olsa da yeşilçam klişelerinden bir tek filmin sonunda kızın araba çarpmasıyla kör olma sahnesi eksik oldugu için üzdü beni.
throughout
throughout

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Bu ne önyargı ya filmi izlemeden bu kadar da yerden yere vurulmaz ki... kötü bir film olsa bile önce izlemek gerek yorum yapabilmek için.. ayrıca şu ana kadar çok film çekildi birbirini anımsatan.. bunda bu kadar abartılacak bir şey yok.. konu aynı olsa da önemli olan yönetmenin konuyu nasıl işlediğidir.. bahsedilen film recep ivedik gibi bir görüntü olsa tamam derim haklısınız sonuçta ona film bile denmez bence.. ama yani öyle de değil ki bu film.. filmin fragmanından belli, gayet etkiliydi fragman..
konacakli
konacakli

15 Ocak 2011 tarihinde eklendi
nso93e kesinlikle katılıyorum, fragmanın başından itibaren "cesaretin var mı aşka" kopyası olduğunu hissettiriyor. Andırmak az kalır :((