Aşk Tesadüfleri Sever
3,9

ozge91
ozge91

7 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Kurgu,oyunculuk,mekan ve görüntüler çok güzeldi.Sonunu daha farklı bekledim ama malesef.Gidilmesi gereken çok hoş bir filmdi.
darkclove
darkclove

7 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Gerçekten izlenilmesi gereken bir film. Senaryosu, yönetmenliği ve oyuncu performnsları harika.. özellkle de film müzikleriyle film boyunca gerçekten etkileneceğiniz beğeniyle izleyeceğiniz bir film ortaya çıkmış. Kaçırmamanız gereken bir film diyebilirim :)
Gökhan Temiz
Gökhan Temiz

7 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Bir sinemasever olarak filmi güzel buldum.. Bence herkesin izlemesi gereken bi film..
-nln-
-nln-

7 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Filmi dün izledim, ıssız adamdan sonra uzun zamandır bir filmden bu kadar etkilenmemiştim... Aşk filmleri sevenler bu filmi sakın kaçırmayın çünkü son zamanlarda çekilmiş en güzel aşk filmlerinden birtanesi... Emeği geçen herkesin eline, yüreğine sağlık...
belki benim kağıt param,
bir şekilde, döne dolaşa
senin cebine girmiştir
olamaz mı ? olabilir...
endroztrk
endroztrk

7 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filmdi gerçekten...
ben 19 yaşında henüz aşkın gerçek duygusunu tatmamış bir insan olarak ve aşka pek inanmayan biri olarak.. Aşka bakış açımı değiştirdi ve gerçekten çok etkilendim...
Uzun zamandır izlediğim en güzel en sıcak türk filmiydi... 2.kez izlemeyi dvd si çıkar çıkmaz almayı düşünüyorum..
kelebek
kelebek

6 Şubat 2011 tarihinde eklendi
çok güzel bir film.sonunun gelmesini hiç istemiyorsun.Sonu geldiğinde ise tamamen değişik bir son seni bekliyor. ağlamamak için kendini zorr tutuyorsun.oyuncuların hepsi gerçekten rollerinin hakkını vermiş .konu mükemmel görsellik mükemmel müzikler tam yerine oturmuş.izleyinnn.
-Ozgee-
-Ozgee-

6 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Film beni çok etkiledi. İlginç tesadüfler var ama öyle güzel bağlanmış ki saçma bulmuyorsunuz. Kesinlikle gözümü kırpmadan izledim film bittiğinde salondaki çoğu insan (ben de dahil) ağlıyordu. Şimdiye kadar izlediğim en iyi 3 film arasında diyebilirim. Özellikle aşka inancını kaybetmemiş olanlara tavsiyemdir. 10/10
byiceman
byiceman

6 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Tek kelime ile 10 numara.
Kesinlikle izlenmesi gereken harika bir film.
yildirimali44
yildirimali44

5 Şubat 2011 tarihinde eklendi
flim de emeği geçen herkezi kutluyorum ve teşekür ediyorum bana böyle güzel flim seyretirdiğiniz için... bu flime kötü olmuş gitmeyin diyenler. ön yargılı saplantılı kişilerden başkaları deyil. uzun zamandır böyle insanın içine işleyen bir flim görmedim 10/10
kimbuya10
kimbuya10

5 Şubat 2011 tarihinde eklendi
filmi izlemeden yorum yapmak bizim milletimizin değişmez özelligi oldu.birşeyleri görmeden yorum yapmak insanların seviye(sizligini)gösterir.bastan sona birbiriyle dogru bir şekilde baglam kurulmus cok hoş bi film arkadaslar.gidin izleyin göreceksiniz asla pişman olmayacaksınız.bu tür de türkiye nin yapmış oldugu en iyi film lerden biri oldugunu düşünüyorum.oyunculuk ve senaryo oldukça başarılı. 10/100 iyi seyirler
oruc-apaydin
oruc-apaydin

5 Şubat 2011 tarihinde eklendi
filmin seneryosu,mekanlar,oyuncular harika.seyretmiyen nitelikli bir türk filmini kaçırmış olur.duygu yüklü bir film.
therion-26
therion-26

5 Şubat 2011 tarihinde eklendi
çok güzeldi. beyin karmaşası yok. izlerken bir sonraki sahneyi tahmin etmek zor değil. yani süprizlerle dolu bir film diil sadece herkesin yaşamak istediği duyguları ortaya koymuşlar. 10/8
freaking
freaking

4 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Gayet güzel, içten ve samimi bir film olmuş. Oyunculuklar gayet başarılı. Senaryo yer yer klişeler barındırsa da başarılı bana göre. İzlenmesi gereken güzel bir film.
yasemintozlu-1903
yasemintozlu-1903

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

4 Şubat 2011 tarihinde eklendi
harika bir filmdi gitmenenizi şiddetle tavsiye ediyorum...Pişman olmayacaksınız.
Kerem
Kerem

4 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Filmin akıcılığı yeterince yok ama konuyu çok iyi yansıtmış ve sahneler gayet iyi. Hele müzikler çok iyi seçilmiş. İzlenilmesi gereken bir romantizm filmi.