Aşk Tesadüfleri Sever

pek begenmedim,hayal kırıklığı resmen
Zengin's S.
Zengin's S.

25 Mart 2018 tarihinde eklendi
İzlediğim en kötü Türk filmlerinden biriydi. Film saçmalıklarla doluydu. Özellikli final bölümü berbat ötesiydi. Çocuğun tiyatro önünde bayılması, burak'ın onu alıp götürmesi sonrasında deniz'in hızla hastaneye gitmesi ?? ne oluyor ya . Sen adamın hastalığından bile haberin yok. Belki tansiyonu düştü bayıldı. O telaş neydi öyle. Bide o kalp lerin birbirine nakil için uygun olması tesadüf muhabbetinin suyunun çıktığı noktaydı... Burak'ın kendisini aldattığını bildiği halde bir şans daha ver demesi berbattı. Özellikle Özgür kızı götürüyor arkasından tercihini yap ben herşeye hazırım diyor. Boktan bir cümleydi. Sonra kız 3 günde kendisini hiç aldatmayan bir adamı eski çocukluk arkadaşı ile yatıp aldatmasıda filmi hiç romantik yapmıyor hani !!!! baştan sona felaket saçmalıklarla dolu bir filmdi. aklıma gelen bunlar. Ayrıca oyunculuklar da berbattı. Çok yapmacıktı hepsi.
bruce-ismay
bruce-ismay

9 Şubat 2011 tarihinde eklendi
oldukça başarısız bir film. hiç bir oyunculuk yok. seyirciye bakın biz duygulandık ühü ühü şeklinde zorlama bir duygu yüklemesi yapmaya çalışmışlar ama zerrenin zerresi etkileyicilik yok. çünkü baş karakterde oynayanlar çok yapmacık. senaryo 1970 lerin yeşilçamını ısıtıp ısıtıp geri getirmekten ibaret. 10/3.5
banzaimitoss
banzaimitoss

9 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Tesadüf olurda bu kadar değil. Hele de filmin sonunda "yuh artık" diyeceğinize eminim. Tesadüf temasının adeta cılkı çıkarılmış. Müzik seçimleri iyi ve oyunculuk ve konu işlenişi açısından baktığınızda oldukça vasat bir film. Nedense ülkemizde filmin sonunda insanlar ağlayınca film harika yorumlar alıyor.. Eskiden çekilmiş Ferdi Tayfur, İbrahim Tatlıses filmlerinin günümüze uyarlanmış hali.. Hatta Sezercik filmlerinden de esintiler var. :) Sonunda olan olayda duygusallık yaratalım demişler ama resmen komedi olmuş. Senaryoyu yazanlar hiç mi biyoloji dersi almadılar ya da tıp ile ilgili bir iki bişey okumadılar acaba. Çok sıkıcı ve vakit kaybı... Kesinlikle önermiyorum.
Nunanzu
Nunanzu

26 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Filmin senaryosu "cesaretin varmı aşka " isimli filmle neredeyse aynı ! hatta hazine kutusu bile çalıntı insan biraz kamufle etmeye çalışır. Türk sinemasının altın çocuğunun yaptığına bak. Altın çocuğu bunu yaparsa geri kalanı ne yapsın. yazık gerçekten zorla izledim sonunu zor getirdim o kadar sinirlerim bozuldu. filmde tek begendiğim günsurun oyunculuğuydu. hiç kimseye tavsiye etmiyorum ve bu çalıntı fikirde emeği olan herkesi şiddetle kınıyorum.
htayfun
htayfun

8 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Bence son zamanlarda çekilen hiçbir filmle kıyaslanamayacak kadar kötü bir filmdi. Issız adamla kıyaslanmış ama, senaryosu Issız Adama göre inanılmaz zayıf ve komik. Oyunculuklar vasatın çok altında, kamera karşısında herhangi biri olsa bu kadar oynardı eminim ki. Sinemaya hevesle giden insanların sinema ufkunu geliştirmek yerine yıllardır sıra gelen klasik Türk filmi konusuyla duygu sömürüsü yapılmış tek bir sahneyle bir yere gelmek istenmiş. Artık Türk sinemasının gelişmesi için biz izleyicilerin bu oyuna kanmaması lazım.