Kutsal Damacana 3 Dracoola
0,9

Burakrises
Burakrises

1 Şubat 2011 tarihinde eklendi
bu puan çok fazla tamtersi olması gerek 1.2 gibi.
Josephy
Josephy

31 Ocak 2011 tarihinde eklendi
roxymarley ve diğer beğenen arkadaşlar siz bu dünyadanmısınız acaba ?
sharp78
sharp78

29 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Arkadaşımla her hafta sonu olduğu giib filme gidelim dedik..Kurtlar vadisi filistin mi yoksa bumu diye hatta bileti alırken karasızlıktan kurtsal dracona dedim :-) o kadar heyecan yapmaya değmeyeceğini 5. dakkada anladık..türk filmlerini destek olalım yapılsın ama böylede yapılmazki !!..güldüm mü 3 yada 4 sahnede oda ehi kiki şekilde ki arkadaş ortamında benzer espiriler fazlası ile yapılıyor..küfür bol oyunculuk minimum..inşallah bir fikir verebilmişimdir..
milleraq
milleraq

29 Ocak 2011 tarihinde eklendi
evlat olsa sevilmez o derece kotu bi film.
yhykrkrt
yhykrkrt

28 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Ahmet Yılmazla yapılan bir röportajda ilk filmin çok beğenildiği ikinci film olan kutsal damacana:itmenin hayal kırıklıgı olduğu üçüncü filmi olan kutsal damacana:dracoola da ise prestijini kurtarmak amacında oldugundan bahsetmişti film bence ilk iki filmden bile kötü olmuş keşki izlemeseydim
Burak Gulmez
Burak Gulmez

28 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Ben bu yorumu burcu hanıma ithafen yazıyorum.
Sayın hanımefendi demissiniz ki insanlar sinemaya ne amaçla gidiyor evet bu insanlar güzel bir film izlemek amaçıyla gidiyor siz bu film için neredeyse mükemmel diyeceksiniz fakat biraz realist olmalısınız bu film ne senaryo bakımından ne oyunculuk bakımından beş para etmez scarymovie ye gelince bi zahmet İMDB ye girip puanlarına bakın unutmayın kı imdb de 6 puan altındakı filmler beş para etmez
freesys
freesys

28 Ocak 2011 tarihinde eklendi
bu nedir arkadas ya.. bu emek mi simdi? bu filmi ceken zihniyet tedavi olmali.. ya bu kadar sacma bir film gormedim.samimi soyluyorum bunlar turk sinemasinin katilleridir. su filmi cekipte oturup bakmadinizmi ya boylebir film nasil cektik diye. bu filme imza atan herkezi ozellikle hafizama kazidim.. oscarlik filmde oynasinlar izlemem valla..
MARCO-2
MARCO-2

28 Ocak 2011 tarihinde eklendi
laa arkadas siz nerenin manyağısınız yaa:)) bu nasıl bi film hiç mi kimse sizi uyarmadı rezil oluruz millete diye yazıklar olsun amatör bır kac arkadas bır araya gelse elıne bı kamera alsa yemın edıyorum daha ıyısını yapradııı
nskmourinho
nskmourinho

27 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Burcu karaman böyle bir filmde bile anlamadığın yer varsa david lynch filmi izledikten sonra ağlarsın sen bence.Sanırım oynayanlardan biri tanıdığın.
ecsl
ecsl

27 Ocak 2011 tarihinde eklendi
bune yaaaaaaaaaaaaaa
evranoszagnos
evranoszagnos

26 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Kutsal damacana güzel sayılırdı güldük sayılır. devam filmi tam anlamıyla hüsrandı tövbe ettim :) 3. süne de dedim yorumları bi okuyayım oturdum baştan sona herkesin yorumunu okudum. 3. filme gitmeme gerek kalmadan okuduğum yorumlara inanılmaz güldüm :)) Bence bu filmin 4. süde çekilmeli ve adına forumlar, fan kulüpler kurulmalıki insanlar daha fazla GÜLSÜN . Hala gülüyorum aklıma geldikçe...Bu filme 0 veremiyozmu çok iyi dostum :)) Burcukara adlıyorum yazaan arkadaşta muhtemelen film ekibinden :)
sun38
sun38

26 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Bu film mi yav?? Ne amaçla bu kadar saçmalanılır anlamadım... Yorum yapmaya bile değmez bu film Tek hak ettiği Sıfır .. Onu da alamıyo
panaitouos
panaitouos

26 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Filme lütfen haksızlık etmeyelim arkdaşlar. :O Çünkü Amerikada çok beğenilmiş :P Zira İMDBde 3.8 puanı var. :D :D
samilpoyraz
samilpoyraz