elvis-7703
6 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Bir Film Bu kadarmı katledilebilinir..Korkunçç Aman yarrabii Sinemaya gidenler nasıl oldu dayanabildi yazıyı yazarken bile irkildim...Anlatıcının araya girmesi Ersinin dialogları unutması vs...Şaka gibi biz bile mahallede arkadaşlar ile daha iyisini cıkartırız kostümleri verseler... o dereceee 10/100000 yani o dereceeeeee İzlerken Yorgan lazım üşütmeyin
Filmin en güzel yanı espriler ve müzik. Çekimler için öyle çok parlak diyemem ama güldün mü diye sorarsanız güldüm kesinlikle. Sonuçta Dracula filmi yapıyorsanız biraz daha aksiyon katabilirlermiş ama ben eğlendim. Hala da utanmadan buradan nete düşünce seyredirim diyen kendini bilmezler de siz ne bu siteye yorum yazın ne de sinemaya gidin.
Kim ne derse desin ben Şafak Sezerin olmamassına sevindim. Adamın o mafyöz tavırları beni çok irite ediyordu. Bu filmde de yeni genç yeteneklere yer vermiş olmaları sevindirici. Fİlm hakkında da kötü olarak söyleyebileceğim tek şey bazı yerler kopuk olmuş. Ama ne diyeyim filmde baya sıkı espriler var. Ince göndermeler de var. Bence birilerinin bu gidişata dair böyle sivri şeyler dile getiriyor olması beni çok mutlu etti.Dikkat etsinler de yapanları da coblamasınlar:)
Yorum yapmış olmak için yazmıyorum. Ben çok güldüm filmde. Sonuna doğru kafam karıştı ama çok güldüm. galiba montajda biraz sorun var.Bu arada güzel geçirmişler birilerine hahahahah
Ben bu eleştirileri yazanları gerçekten anlamıyorum. Kutsal Damacana serrisi Recep İvedik serisi ya da Hababam Sınıfı serisi...Bunlar sadece insanları biraz olsun güldürebilmek için yapılan filmler. Belli ki sizler bunu anlamayıp başka amaçlar altında bu yorumları yazıyorsunuz. Ben biraz önce geldim sinemadan. Filmde bir sürü saçma sapan şeyler vardı ama ÇOK güldüm. Ersinin girdiği karakterler, yazılan ince espriler,Hele bebek olmuş Ersin sandalda düşüşü daha sayarak filmin bütün komikliklerini anlatıp süprizi bozmak istemiyorum. Sinemaya ne niyetle gittiklerini unutmuş insanlar ancak bu filmi boklayabilirler. Tamam Oscar lık bir film değil ama unutmayın Hollywoodda da Scary Movie serisi var ve kimse kendisinin elinde 5 Oscar var sanan bu ne olduğu belirsiz insanlar gibi yorumlar yapmıyor. Ben filmde çok GüLdüM ve çok da EĞLendim. Bazı anlamadığım kısımlar da oldu ama bir daha gitmeme de neden olacak bu.