Kutsal Damacana 3 Dracoola
0,9

jamesbond-2
jamesbond-2

15 Şubat 2011 tarihinde eklendi
yaa lütfen artık böyle sinemasal değeri olmayan para için yapıldığı aşikar olan iğrenç filmler yapmayın!!!
electronica
electronica

22 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Filmin bazı komik bölümlerine yer yer gülebilirsiniz. Ancak genel olarak baktığımızda ; oyunculuk, senaryo, kurgu açısından çok zayıf, çok basit, kötü bir film olduğunu söyleyebiliriz. Yapımcılar, yönetmenler işin kolayına kaçmak istiyorlar.
Komedi filmi çekelim, halk komediye bayılır, gelir izler, hasılat artar diye düşünüyorlar ancak yanılıyorlar. Komedi filmi de çekecek olsan içinde kalite unsurunu barındırmıyorsa çöp olmaktan öteye geçemiyor. Artık Türk sinemasında saçma sapan, gereksiz, boş, kötü komedi filmleri görmek istemiyorum. Yapımcı ve yönetmen arkadaşlar, bundan sonra yüksek bütçeli tarihi-biyografik-dramatik kaliteli filmler çekmenizi istiyorum. Bu alanda araştırmalar yapın, çalışmalar yapın, emek harcayın, bu alana yoğunlaşın. Bu yazdıklarımız artık kulağınıza küpe olsun ...
Furkan Y.
Furkan Y.

26 Kasım 2014 tarihinde eklendi
3. filmi çekelimde ilk filmden kalan son kaymağıda alalım diye yapılmış bir film tamamen. Tam bir saçmalık ve görüntü kalitesizliğinden ibaret. Türk sinema tarihinin en saçma filmleri listesine serinin 2. filmi ile birlikte giren filmdir.
Ismail Dursun
Ismail Dursun

29 Ocak 2011 tarihinde eklendi
2011 ve böle bir Türk filmi ? yazıkk !!
oruc-apaydin
oruc-apaydin

21 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Filmi kotuliyemem,hickimse kotu birsey yapsin diye emek ve para harcamaz.Seyrettim benim tarzim degildi.
sinema
1 ziyaretçi
22 Ocak 2011 tarihinde eklendi
gitmeyi düşünmüyorum çünkü sadece cebi düşünmek için yapılmış bir film..ilk film komik ve güzeldi..2.cisi eh işte ama izlediğim denemez..bu para için yapılmış yazık yaaaa
Muhittin G.
Muhittin G.

7 Şubat 2011 tarihinde eklendi
iğrenç bir flim izlemek için fragmanı izlemek yeterli. fragmanda fazla olabilir
Bahar Keles
Bahar Keles

18 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Aman Allahım böyle iğrenç bir film görmedim karantinada can sıkıntısından açtım açmaz olaydım hiç beğenmedim 1. Filmdeki o kalite yokk 浪浪浪