İncir Reçeli

Gül reçeli
Gül reçeli

14 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Doğru zamanda doğru kişiyle doğru yerde izledim ve hayatımda izlediğim en anlamlı film oldu. Halil Sezai ve Istanbul ve Aşk <3 10/10
Tolgakocak
Tolgakocak

2 Mart 2023 tarihinde eklendi
gayet bence başarılı bir yapım en sevdiğim film serilerinden halil sezaide güzel oynamış rolünü ama neden aşk filmlerinde hep hastalıkla alakalı oluyor hep hastalıktan ölüyor böylece imkansıza dönüşüyor hep bilindik senaryolar olması dışında güzeldi 10/8
Arzu K.
Arzu K.

24 Şubat 2017 tarihinde eklendi
çok duygulu ve içimi ısıtan bir filmdi, hala severek izleyebileceğim bir film. Vizyon tarihi 2011 olmasına rağmen benim içimde özel bir yeri var :)
leylax
leylax

26 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Türk yapimlari içinde iidi bence. yönetmeni ilk kez izledim diyebilirim buna ragmen begendim. içinde yasadigimiz toplumun "çok bilmisligini" yüzümüze vuruyor..
Serkan Yılmaz
Serkan Yılmaz

22 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Babam ve Oğlum kadar içimi titreten bir film. Kesinlikle son yıllarda yapılmış en iyi Türk sinema filmi. İzlemediyseniz vakit kaybetmeyin. 5/5
ilkerring
ilkerring

17 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
merhaba. sizi tebrik ediyorum. o kadar ince detaylar var ki filminizde her sahnesinde orjinallik var. pek duygusal birisi sayilmam, duygusal ask filmi izlemeyecek kadar da odun birisiyim. ama sizin filminizi bugun bir arastirma görevlisi arkadasim önerdi. agladim çok agladim dedi. ilgimi çekti ve ayni gün alip izledim. az önce bitirdim. son yarim saatinde her dakikasinda ayri ayri agladim. hala agliyorum. sonunda ayrilik oldugu için, çaresizlik oldugu için, sevgiliye özlem oldugu için, yapacak bir sey olmadigi çaresiz kalmanin ne demek oldugunu iliklerimde hissettigim için. dökülen yaprak, düsen kagit, kayip yapboz. her bir parça aglamam için baska bir bahanem oluyor. acili oldugu için degil, içerisinde çaresizligi barindirdigi için. bu filmi olabildigince çok kisiye ulastirin lütfen. tüm dünya izlesin bu filmi. çünkü daha güzel anlatilamaz bu hikaye. yillar önce aidsli bir kari kocanin haberini izlemistim televizyonda. bombos bir evde yerde bir yatak ve birbirine sarilmis sizin deyiminizle hiv pozitif kari koca. ölmeyi bekliyorlardi çaresiz. muhtemelen ikiside yoktur artik dünyada. birde sizden iki istegim olacak. lütfen yerine getirin. birincisi sonraki filminizde yapraklari olmayan bir agaç sahnesi olsun. siz bu yeteneginiz ile çok orjinal bir sahne yapacaksiniz eminim. beni en çok etkileyen seydir yapraklari olmayan agaç. ya ölmek üzeredir ya da yapraklarini açmak üzere. ikincisi ise size yazdigim bu mesaji aldiginiza dair bana yollayacaginiz cevap. aldim demeniz bile yeterli. bosa çiglik atmamis oldugumu anlar mutlu olurum. size bundan sonraki profesyonel meslek hayatinizda basarilar diliyorum. artik benimde kült bir yönetmenim oldu sayenizde. saglicakla kalin..
Ece Soysal
Ece Soysal

6 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Son zamanlarda çekilmiş en iyi türk filmilerinden biri. kesinlikle izlenmeli. Konusu ve işlenişiyle diğer filmlerden kendini ayırmayı başarmış.
Goncha
Goncha

1 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
güzel,farklı mutlaka izlenmesi gereken bir film.müziklerini çok sevdim finali beni mutsuz etsede,yaşama enerjimi artırdı diyebilirim
sss888
sss888

18 Haziran 2011 tarihinde eklendi
10 numara diyorum başka yoruma gerek yok
LosGalactico
LosGalactico

16 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Konu itibari ile sıradan gibi gozukse de izledikce filmin buyusune kapılıyorsun ve basroldeki oyuncunun performansı tek kelimeyle harika.Ozellikle müzikler muhtesem. Reklamı yapılmayıp da adından soz edilmeyen efsane filmlerin arasına girebilecek bir film.
meltem-0699
meltem-0699

13 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Eskiden evlerde kocaman videolar vardı.Türk filmlerini tekrar tekrar izlerdik.O günlere döndüğümü hissettim.Bir kaçı hariç yabancı filmi 2 kez seyretmedim,ama Aşk Tesadüfleri Sever ve İncir Reçelini ben daha çoooooook seyrederim.Şu an bile netten gitarla söylediği parçayı dinliyorum,isyaaaaan..
dd-dd
dd-dd

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

13 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Her ne kadar sıradan gibi görünse de, verdiği mesajlar aslında günlük hayatımızda neden kaybettiğimizi hatırlatıyor bize.. Ön yargı...

Bence izlenmeli.. hem de pür dikkat...
thebestriff
thebestriff

6 Eylül 2011 tarihinde eklendi
ağlatan nadir yapımlardan en iyi türk filmleri listeme giriş yaptı.
olivia-
olivia-

7 Haziran 2011 tarihinde eklendi
filmi izledikten hemen sonra yorum yazmak istedim ama vazgeçtim, o kadar farklı şekilde etkiledi ki bu film çok da nesnel olamam diye bekledim..ama hala aynı şekilde hafızamda kazılıysa çok da beklemeyim dedim:) öncelikle can alıcı bi senaryo., şu ana kadar hiç işlenmemiş bi tema..başta eksik gelen herşey zamanla oturuyor. ve tamamen aynı filmdeki puzzle gibi tamamlıosun beyninde MUHTEŞEM FİNALİYLE..ilk yarım saati çok doğal,gayet bizden bi sahne yavaş yavaş ısınırken. birden seni öle bir kenetliyor ki.öle bir damardan giriyor ki afallıosun başta,normal olağan bir senaryo olağanüstü bir hal alıyor...oyunculuklar kesinlikle muhteşemdi..damarlarımda,yüreğimde hissettim çektikleri acıyı,AŞKI.. ve son olarak o kadar çok senarist ve yönetmen düşünmüş ki filmi ele alırken,her sahneyi nasıl sıradanlıktan uzaklaştırabilirim die..izlediğim yüzlerce film içinde ilk 10listemdeki sıralamada yerini aldı ..10/10
dr-
dr-

31 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Türk filmlerini böyle kaliteli yapımlarla görmek beni çok sevindirdi her şeyden önce.Oyuncuların performansları çok çok iyiydi üstelik konunun işlenişi ve tabii ki kendisi oldukça can alıcı..

Başından sonuna damarlarıma kadar hissedebildiğim nadir filmlerden İncir Reçeli. 10/10