su-sisesi
26 Nisan 2011 tarihinde eklendi
ben kadir inanırın oynadıı ilk filmi izleyelii yıllar yıllar oluyorr..ve hala aklımın bi kösesinde yer edinmiş bir film bu filmide izliycem ama acaba aradan yıllar geçtikten sonra aklımda kalırmı...kadir inanırın performansını bana unuttururmu süpheliyim yeni nesil gençliği için ideal olablilir ama ben her sey geçmişte daha saf ve daha tazeyken bu filmi tükettiğimiçinn sanslıyım bence....
yavuz bingöl olmasaymısta olurmus dedırten cınsten..hulya cok ıyıydı.bazı eksık kalan yerler vardı yanı soru ısaretı fazlaydı akıllarda kalan..(kıtap kadar acıklayıcı degıl) kadınlar kogusu daha heycan verıcı daha gercekcıydı kısacası cok sorgulamadan bazı seylere cevap aramadan ızleyebıleceksenız gıdın derım
çok kötüydü esaretin bedelinden hiç mi feyz alınmamış. yavuz bingöl berbattı hülya avşar gayet iyiydi... sırf etkili olmak için çok saçma şeyler vurgulanmış. ama yinede gitmeyin demem gidin tabi. puanım 5