Kolpaçino: Bomba
2,7

Ahmet Büke
Ahmet Büke

22 Şubat 2021 tarihinde eklendi
süper bir türk komedi.. Sürükleyicilk senaryo falan süper.. Kolpacı adamların hikayesi… gerçekci çok sahne var... gülüyorsun işte ya... ama sonuçta komedi filmi.. en fazla 10/7 alır zaten benden bu tarz filmler.. buda 10/6 aldı
aktas4161
aktas4161

16 Mart 2011 tarihinde eklendi
tavsiye etmiyorum sinemada izlenecek bir film değil şafak sezerin en kötü filmlerinden biri diyebilirsiniz 10/5
Furkan Y.
Furkan Y.

26 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Bu filmi başyapıt olarak işaretlemiş arkadaşlar, ne içtiniz ? :) Bu adam kutsal damacana ile biraz izlettirdi kendisini. Ama sonrası tam bir felaket. Lütfen film yapmayı bıraksın artık. Yoksa bombası patlayacak. Fiyasko.
Cemal Çelebi
Cemal Çelebi

23 Mart 2011 tarihinde eklendi
ilk filime kıyasla daha zayıf olsada özellikle 2. yarısında gayet güzel güldürmeyi başarıyor filim ancak şafak sezer filim sonlarını bir turlu baglayamıyor bence bu filiminde de aynı şey söz konusu. senaryo olarak ilk filime sadık kalınmış replikler ve oyunculuklar benziyor küfür dozu yerinde daha çok komik figüranların düştüğü gülünç durumlar kullanılmış gülmek için izlenebilir.
andrea21-2
andrea21-2

15 Mart 2011 tarihinde eklendi
ilk filmi defalarca izleyip her defasında da cok eğlenip gülmeme rağmen bu film tam bir fiyasko olmuş..Filmi bugun izledim,şu an düşünüyorum ve koparmayı bırakın gülmemi sağlayan bir sahne bile yok gibi..Keşke bu film çekilmeseydi de Kolpaçino aklımızda hep ilk filmiyle kalsaydı..
ismailtezel
ismailtezel

19 Mart 2011 tarihinde eklendi
Bu filme olumsuz yorum yapanları anlamıyorum arkadaş film adı üstünde komedi ve hakkını sonuna kadar veriyor, oturdum önyargısız izledim ve kahkalarla güldüm 10/10 Bu filmi izlemeden sadece fragman üzerinden düşük puan verenler sizi sinemaya davet ediyorum gelinde biraz gülün.. :)
f3309610
f3309610

17 Mart 2011 tarihinde eklendi
güzeldi yaa 8/10 =D sen ne konuşuyosun lan değişik yarmıştır=)))
arcgoktas
arcgoktas

17 Mart 2011 tarihinde eklendi
@hansolo ben türk sinemasını komedi ve digerleri diye ayırırım komedi hariç de sinemaya türk filmine nadir giderim komedi diyince iş bütçeye bakmaz isterse 1000 dolarla çeksin isterse hollywood kadar profesyonel olmasın banane beni güldürdüyse tmmdr. kolpaçino nn 1. si süperdi kahkalarla güldm ben şahsen ama bu 2. si hele ilk yarısı kötüydü tebessüm bile etmedim.2. yarı da bi kaç yerde ii güldüm ama. Benden sana tavsiye kasma kendini :D sende gül
nex-khan
nex-khan

5 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Kutsal Damacana 2 de cok kotu olan,
Kolpacino 1 de ise fazla guldurmeyen ekip bu sefer cok gulduruyor.

Ben biraz temkinli gitsemde cok guldum, yer yer suprizleri olan guzel bir film.

8.5/10
omercars
omercars

12 Mart 2011 tarihinde eklendi
ön yargısız olarak bu filmi izlemenizi şiddetle tavsiye ederim..şimdi geldim filmden gülmekten mideme ağrılar girdi..harika bir komedi yapmış şafak sezer..discoda ki kıyafet sahnesi mükemmel..9/10 veriyorum
mesut82xx
mesut82xx

13 Mart 2011 tarihinde eklendi
dün gittim ve cok güldüm yanı ne beklenırkı ben anlamadım komedı fılmınde mantıkmı beklersınız ben suna ınanmıyorum gülmek ıcın gittik ama gülemedık demekkı sadece elestırmek ıcın gıdılmıs bu fılme sankı oscar adayı gıbı sureklı elestırı pehh gıdın kardesım gıdın gıdınde gulun
kmenan
kmenan

6 Haziran 2011 tarihinde eklendi
gereksiz
valecc1
valecc1

13 Mart 2011 tarihinde eklendi
paraniza yazik.arkadaslarinizla bir yerlerde oturun daha cok gulersiniz..
NidderuN
NidderuN

13 Mart 2011 tarihinde eklendi
Kolpaçinonun ilk filmini beğenmiştim fakat bu gerçekten berbat.Bırakın sinemada izlemeyi cd takıp vakit öldürmeye değmez.Bir kaç güzel sahne için 2/10
sekoistanbul
sekoistanbul

14 Mart 2011 tarihinde eklendi
çok güzel bir film semt argosundan hoşlananlara kesinlikle tavsiye ederim.