Kolpaçino: Bomba
2,7

arcgoktas
arcgoktas

17 Mart 2011 tarihinde eklendi
@hansolo ben türk sinemasını komedi ve digerleri diye ayırırım komedi hariç de sinemaya türk filmine nadir giderim komedi diyince iş bütçeye bakmaz isterse 1000 dolarla çeksin isterse hollywood kadar profesyonel olmasın banane beni güldürdüyse tmmdr. kolpaçino nn 1. si süperdi kahkalarla güldm ben şahsen ama bu 2. si hele ilk yarısı kötüydü tebessüm bile etmedim.2. yarı da bi kaç yerde ii güldüm ama. Benden sana tavsiye kasma kendini :D sende gül
NidderuN
NidderuN

13 Mart 2011 tarihinde eklendi
Kolpaçinonun ilk filmini beğenmiştim fakat bu gerçekten berbat.Bırakın sinemada izlemeyi cd takıp vakit öldürmeye değmez.Bir kaç güzel sahne için 2/10
murat1071
murat1071

22 Mart 2011 tarihinde eklendi
nereye hangi kanala kafamı çevirsem kolpaçino reklamı ve tanıtımı var.ama gişeyigör 371,000
en fazla 900,000 rakamını bulacak. ata da şahanda ve cem de 4,000,000 rakamını bulmuş komedyenler. ama şafak daha 1,000,000 rakamını daha bulamadı ve bulamazda. Halka inanılmaz antipatik gelen bir yapısı ve kaprisli yanı var. Sen Şafak Sezer bumillet sana hiçbir zaman gişede 1,000,000 göstermeyecek
sen anca kolpaçino ,damacana yapar figirasyon tokatlarsın .
İsmail Önen
İsmail Önen

25 Mart 2023 tarihinde eklendi
Çok alırı kötü bi fil gerçekten flm bitsin diye dua ettim bi ara en son telefonla oynadım o kadar kötüydü sürekli küfür ve hiç hiçkomik bir tane bile sahnesi yok