Kolpaçino: Bomba
2,7

theyurdal
theyurdal

25 Nisan 2025 tarihinde eklendi
İlk seriden daha iyi, daha başarılı.
f3309610
f3309610

17 Mart 2011 tarihinde eklendi
güzeldi yaa 8/10 =D sen ne konuşuyosun lan değişik yarmıştır=)))
nex-khan
nex-khan

5 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Kutsal Damacana 2 de cok kotu olan,
Kolpacino 1 de ise fazla guldurmeyen ekip bu sefer cok gulduruyor.

Ben biraz temkinli gitsemde cok guldum, yer yer suprizleri olan guzel bir film.

8.5/10
omercars
omercars

12 Mart 2011 tarihinde eklendi
ön yargısız olarak bu filmi izlemenizi şiddetle tavsiye ederim..şimdi geldim filmden gülmekten mideme ağrılar girdi..harika bir komedi yapmış şafak sezer..discoda ki kıyafet sahnesi mükemmel..9/10 veriyorum
InsomniA-2
InsomniA-2

18 Mart 2011 tarihinde eklendi
Bu filmi izleyipte buraya olumsuz yorum yapan arkadaşlara sadece siz film izlemeyin paranıza yazık ediyosunuz diyorum. ya bir filmden ne bekliyosun ? Gülmek için gidiyosun gayette iyi gülüyosun bu kadar.
yildirimali44
yildirimali44

11 Mart 2011 tarihinde eklendi
flim bence birincisinden daha iyiydi ama çok bir beklentide olmayın... ama gülmek garantiii. 7(sabah 9 15 de olan quizi biraz erteleyebilirmiyiz.... 7/10
bigseyfettin
bigseyfettin

12 Mart 2011 tarihinde eklendi
yarın gitmeyi düşünüyorum inşallah. türk sinemasını kirletenler nerdeyse tüm filmlerini beğenmiyenlerdir velasıl kalkmışlar star wars gibi dünya klasiklerinle kıyaslıyorlar herkes biliyorum ki her filimin kendine göre katogorisi vardır ve kolpacino gibi bi film evde oturulurken akla gelinmiş bi film kendine göre çok büyük ismi var emeğe saygı diyorum ve bizi daha güldürenler kendi öz sinema karakterlerimiz diyorum.
serteltr
serteltr

20 Mart 2011 tarihinde eklendi
ilkini izleyip beğendiysen kesin izle koparsın bundada tiplemelere :))
engerek
engerek

6 Mart 2011 tarihinde eklendi
İlk film gerçekten eğlenceliydi.Bu filmide merakla bekliyorum.
zerak
zerak

15 Mart 2011 tarihinde eklendi
İlk film gibi gayet güzel bir film olmuş. Filmin bir çok sahnesinde, sinemada bulunan herkes, izleyen bütün arkadaşlarım gibi bol bol güldüm. Arkadaşlarımla birlikte filmdeki sahneler üstüne muhabbetler ediyoruz. Bu filme ve bundan önceki filme çok kötü notlar verilmişti. İlk filmi sinemada izlemedim. Sırf sitedeki yorumlardan dolayı. Daha sonra buna çok pişman oldum. Size tavsiyem kafanızı dağıtmak ve biraz gülmek istiyorsanız gidin. Gayet eğlenceli ve komik bir film. Bu filmin komik olduğunu düşünen sadece ben değilim. İzleyen bütün arkadaşlarımla birlikte filmdeki sahnelerin esprilerini yapıyoruz. Tavsiye ederim.