Kolpaçino: Bomba
2,7

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

14 Mart 2011 tarihinde eklendi
Az önce çıktık arkadaşım ile filmden. Katıla katıla güldüğümüz çok sahne oldu. Tamam bir "Eyvah Eyvah" değil ama çok eğlenceli gençler...
serhad
serhad

14 Mart 2011 tarihinde eklendi
bu fılme 5 puan veren eyy sinema severler sız neyı sevıyorsunuz amerıkan pastasını mı o mu komık gelıo sıze? bız zaten surda durdan uzun boylu zencı hergun annenı becerıo muhabbetıyle buyuduk dimi!... siz film falan ızlemeyı bılmıosunuz. son yıllarda ızlediğim en komık fılmlerden bırı 100 dakıka boyunca hıc durmadan gulebileceğiniz bir film onyargılı olmayın hababam sınıfı maskelı besler le kıyaslamayın yan karakterler gecrekten mukemmel oynamıslar aydemır akbas ı gorunce gulmeye baslıyosunuz fınal harıka zaten bence amacına tammamıyle ulasmıs bu fılm basarılı!....
ismailtezel
ismailtezel

19 Mart 2011 tarihinde eklendi
Bu filme olumsuz yorum yapanları anlamıyorum arkadaş film adı üstünde komedi ve hakkını sonuna kadar veriyor, oturdum önyargısız izledim ve kahkalarla güldüm 10/10 Bu filmi izlemeden sadece fragman üzerinden düşük puan verenler sizi sinemaya davet ediyorum gelinde biraz gülün.. :)
mesut82xx
mesut82xx

13 Mart 2011 tarihinde eklendi
dün gittim ve cok güldüm yanı ne beklenırkı ben anlamadım komedı fılmınde mantıkmı beklersınız ben suna ınanmıyorum gülmek ıcın gittik ama gülemedık demekkı sadece elestırmek ıcın gıdılmıs bu fılme sankı oscar adayı gıbı sureklı elestırı pehh gıdın kardesım gıdın gıdınde gulun
sekoistanbul
sekoistanbul

14 Mart 2011 tarihinde eklendi
çok güzel bir film semt argosundan hoşlananlara kesinlikle tavsiye ederim.
muat-544
muat-544

16 Mart 2011 tarihinde eklendi
ben bu filmi çok beğendim ve 10 puan verdim.arkadaşlar sizlerede şiddetle tavsiye ederim.gerçekten çok komik bir film.şafak beyinde sanırım ilk yönetmenlik denemesi.onada böylesine güzel bir film çektiği için teşekkür ediyor yeni filmlerini beklediğimizi belirtmek istiyorum.elinize sağlık şafak bey.iyiki varsınız.saygılar.
anelka39
anelka39

20 Mart 2011 tarihinde eklendi
Eğer ki kendinizi entel olarak nitelendiriyorsanız,ben sadece Cem Yılmazın o da bazı esprilerine gülerim diyorsanız,evet arkadaşım bu filme gitmeyin.Çünkü bu film sizi güldürmek için yapılmış bir film.Sadece güldürmek,hem de nefessiz kalıncaya kadar,salondaki kahkahalardan bir o kadar da komik sahneyi size kaçırtacak kadar.Şafak Sezer istediği zaman komediyi adam gibi yapan insanlardan.Ve bu filmde de sonuna kadar başarmıştır.Gülmek istiyorsanız elbette ama elbette gidin,kaçırmayın.Eğer burada okuduğunuz entelimsi yorumlardan dolayı da tedirgin oluyorsanız sakın ha sakın olmayın.Koşa koşa gidin,doyasıya gülmek için izleyin.Rahat olun,kafanıza bir şey takmayın,doyasıya gülün.10 üzerinden 10.
Selin G.
Selin G.

28 Aralık 2015 tarihinde eklendi
100% gülme krizi ve komedi. Kolpacinonun her bölümünü izleyin herkeze tavsiyede buluniyorum. Ilaç gibi film