naked-soul
6 Kasım 2008 tarihinde eklendi
'beni düşlediğini düşlemeye cesaret edemiyorum'aklımda kalan bu ve buna benzer bir kaç replik sadeceben mi çok beklentiye girdim yoksa yorum yazan arkadaşlar mı çok abartmış tam anlayamadım ama beğenen izleyici sayısı çok olduğundan sorun ben de galiba.!?beklediğim tamamen dramatik bir filmdi,duygusallığı uç noktalarda yaşarım sanıyordum ama kenarından bile geçemedim filmde. sadece ana karakterin hayali olarak çıktığı geçmişinin yolculuğunda sevdiği kadının gözüktüğü sahneleri beğendim. kadın şiir gibi konuşuyordu adeta ve insanı durup düşündürüyordu. tam adamın duygusal hüznüne kendimi ortak etmeye çalışıyordum ki sokak çocuğunu hikayesi giriyordu arayabilmiyorum...umduğumu bulamadığımı üzülerek söylemeliyim:(
filmi, yağmurlu ve sakin bir günde seyrettim. genel olarak beğendim. hele de bazı diyalogları müthişti. insanın bu dünyada fani olduğunu hissettiren replikler vardı.fakat ülgen1526 isimli arkadaşın yorumunu okuyunca, yeniden düşündüm. evet, haklı. filmin alt hikâyesi ve semboller, helen milliyetçiliğine göndermeler yapıyor. ülgene teşekkür ediyorum.