Şamil Ö.
3 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Film ne kadar güzel olursa olsun eğer çok uzun ise belirli bir süreden sonra sıkmaya başlar ama Zincirsiz seyircisini bir an bile sıkmıyor. Film, konu aldığı dönemin zihniyetini müthiş bir şekilde yansıtıyor. 10/8
Quentin Tarantino , Quentin Tarantino , Quentin Tarantino gerçekten bu adam muhteşem. Tarantino sevenler filmin kimin elinden çıktığını hemen anlayabiliyor benim gibi , 3 saat boyunca gözümü ekrandan kırpmadım gerçekten muazzam bir film.
tarantinonun uzun süren dialoglu filmlerinden sıyrılmış ve kendine özgü bir kahraman yaratmış django da muhteşem performansıyla jamie fox dicaprio ve tabiki namı diğer dentist Christoph Waltz muhteşem performans sergiliyor...izlenesi ivedi bir film kesinlikle...
Açıkçası fikirden ve harikalardan söz Edilecek olursa bu film mükemmeldir. Film Çok Uzatılmış Olsa da film ustalık eseri olmuş. '' Quentin Tarantino '' pek bu filmlere yatkın Olmasa da... Bu filmi İyi yönetmiş diyebilirim. Jamie Foxx'un oyunculuğundan bahsetmek istemiyorum bile. Sadece Söylemek İstediğim Mükemmel Bir Film.
Film gerçekten bir tarantino klasigi. Kan sahneleri rahatsız edebilir biraz. Ancak aksiyon, akıcılık oyunculuk yönünden bütün kadro 10 numara iş çıkartmış. Tavsiye ederim,mutlaka izleyin
Fazla söze gerek yok. Filmin başından sonuna kadar buram buram Tarantino zevkini tadacaksınız. Filmin yönetmeninde kimin oturduğunu bilmeseniz bile çok kolay bir şekilde anlayabilirsiniz. Bir şaheser, resmen bir başyapıt. Kusursuz bir eser. 10/10
Öncelikle sonunu öngörebildiğiniz türden bir film olduğunu söyleyebilirim. Maalesef IMDb nın 8.5 puanını haketmiyor. Film gereksiz uzun ve birçok soru yanıtını hemen buluyor. Tipik Tarantino filmlerinden farklı olsa da filmin sonunda "Yönetmen kimdi?" sorusuna doğru cevabı verme olasılığınız yüksek. Vaktinizi boşa harcamayın!
Bu filmin Tarantino yapımı olduğunu bilmesem yine de anlar mıydım diyorum; evet. Özgün senaryo Oscar'ını almasına rağmen Soysuzlar Çetesi gibi bir senaryoya sahip değil. Klasik bir Western olarak değerlendirmek istersek sanırım biraz alışılmışın dışına çıkmış. Zenci bir kovboy Western de pek rastlanmaz. Hatta bir Western filmin de zenci görmek imkansızdır. Tarantino'nun bu filminin Vahşi Batıdaki köleliğe özür niteliği taşıdığını düşünüyorum.
spoiler: Tarantino'nun öldüğü sahne gerçekten komikti. Sanırım bunu bilerek yapıyor.
Yılın bence en ii filmi Şansızlık oscar hakedene değil Lincolne gidecek.Mutlaka izleyin derim süresi uzun diye korkutmasın zaman nasıl geçiyor anlamıyorsunuz .Baştan sona sürükleyiciliği,müzikleri akılda kalıcı ayrıca Waltz o nasıl bir oyunculuk arkadaş...