Pasifik Savaşı
3,8

Hasan A.
Hasan A.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

24 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
film fragmanı kadar güzel. başka söze gerek de yok zaten
Samet Sagun
Samet Sagun

23 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Temelinde basit bir konusu olan bir bilimkurgu filmi izlerken arkadaşım çok beğendi ben tereddütteyim
İzlenir mi evet , sıkıldıysan yapacak bir iş bulamadıysan yapıştır gitsin fazla beklentiye kapılma sıkılırsan da beni hatırla 
Gülsah A
Gülsah A

9 Şubat 2019 tarihinde eklendi
İzlerken keyif aldığım en iyi bilim kurgu filmi ! Hiç düşünmeyin izlemenizi tavsiye ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm .☺️☺️☺️邏邏邏邏邏邏
Serhan U.
Serhan U.

3 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Paranıza yazık bosuna zaman kaybı fılmın 2 perdesınde bıraz aksıyon var o kadar paranıza yazık beklentımı karsılamadı
Emir Memişoğlu
Emir Memişoğlu

25 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Film hikayesinin iyi olmaması ancak aksiyon sahnelerinin ve efektlerin aşırı iyi olması .... IZLEYIN
spider
spider

28 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Böyle bir filmden ne sağlam bir hikaye, ne mizah ne de ultra oyunculuklar beklenir. Film en başından ben bol efektli aksiyonu bol bir filmim diyor. Gerisini arıyorsan bende yok diye de bas bas bağırıyor zaten. Hal böyleyken filmde neden bunlar yoktu demek yanlış bir davranış olacaktır. Vaat ettiklerini veriyor film. Fazlasını bekleyenler başka filmlere bakabilirler.
Thorin29
Thorin29

7 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
Çok ta abartılcak bir şey değil ve Del Torro dan fazlasını beklerdim.
Peace BJ
Peace BJ

30 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
Yapılan yorumlara inanamıyorum, hiç özelliği olmayan zayıf konusu, gereksiz silik karakterlerle, mantık hatalarıyla dolu gürültülü bir bilgisayar oyunu, eger kendinizi ''geek'' olarak görmüyorsanız uzak durun.
systemh.exe
systemh.exe

26 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
Film bilim kurgu severlere ve 3d keyfini yaşamak isteyenlere yönelik mükemmel bir er Harika Eğer bu saydığım şeylerden hoşlanıyorsanız gidin çok güzel bir yazdığım özellikleri sizi cezbetmiyorsa gidipte sonrada bu film kötü diyen bilinçsiz eleştiri yapıp milleti yanlış yöneltmeyin.. Teşekkürler
Abdullah K.
Abdullah K.

27 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
ben film hakkında çok fazla bilgiye sahıp değilidim fakat filme gittiğim zaman hiç bir filmde bu kadar şok olmamıştım gerçekten dunyanın en ıyı bılım kurgu aksıyon fılmı etkılenmemenız bence ımkansız bısey hiç bir filmde yok boyle bır efekt ve aksıyon sahnesı ya gerçekten olağanustu muhteşem bir film!!..
Alper O.
Alper O.

28 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
Independence Day senaryosunu alın. İnsanların eline silah olarak Robotech robotlarının uçağa dönüşemeyen modellerini verin (Robotlar bir taraftan da Iron Man'i hatırlatmadı değil). Karşı tarafa da kalkanı olan uzay gemileri yerine Kaiju'ları koyun. İşte size Pasifik Savaşı. Senaryo vasat altı, bazı sahneler nerdeyse Independence Day sahnelerinin yeniden çevrimi. Sürprizi kaçmasın detaya girmiyorum daha fazla.

Ancak şöyle bol efektli, heyecanlı bir bilimkurgu izleyeyim derseniz doğru adrese geldiniz. Ödediğiniz paranın karşılığını bu bağlamda veriyor.
Nehir Yavuz
Nehir Yavuz

27 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Pasifik savaşı 1-2 izledim çok beğendim hiç sıkılmadan izledim çok seviyorum bu filmi
Benim için dünyanın en iyi filmi