Temelinde basit bir konusu olan bir bilimkurgu filmi izlerken arkadaşım çok beğendi ben tereddütteyim İzlenir mi evet , sıkıldıysan yapacak bir iş bulamadıysan yapıştır gitsin fazla beklentiye kapılma sıkılırsan da beni hatırla
Böyle bir filmden ne sağlam bir hikaye, ne mizah ne de ultra oyunculuklar beklenir. Film en başından ben bol efektli aksiyonu bol bir filmim diyor. Gerisini arıyorsan bende yok diye de bas bas bağırıyor zaten. Hal böyleyken filmde neden bunlar yoktu demek yanlış bir davranış olacaktır. Vaat ettiklerini veriyor film. Fazlasını bekleyenler başka filmlere bakabilirler.
Yapılan yorumlara inanamıyorum, hiç özelliği olmayan zayıf konusu, gereksiz silik karakterlerle, mantık hatalarıyla dolu gürültülü bir bilgisayar oyunu, eger kendinizi ''geek'' olarak görmüyorsanız uzak durun.
Film bilim kurgu severlere ve 3d keyfini yaşamak isteyenlere yönelik mükemmel bir er Harika Eğer bu saydığım şeylerden hoşlanıyorsanız gidin çok güzel bir yazdığım özellikleri sizi cezbetmiyorsa gidipte sonrada bu film kötü diyen bilinçsiz eleştiri yapıp milleti yanlış yöneltmeyin.. Teşekkürler
ben film hakkında çok fazla bilgiye sahıp değilidim fakat filme gittiğim zaman hiç bir filmde bu kadar şok olmamıştım gerçekten dunyanın en ıyı bılım kurgu aksıyon fılmı etkılenmemenız bence ımkansız bısey hiç bir filmde yok boyle bır efekt ve aksıyon sahnesı ya gerçekten olağanustu muhteşem bir film!!..
Independence Day senaryosunu alın. İnsanların eline silah olarak Robotech robotlarının uçağa dönüşemeyen modellerini verin (Robotlar bir taraftan da Iron Man'i hatırlatmadı değil). Karşı tarafa da kalkanı olan uzay gemileri yerine Kaiju'ları koyun. İşte size Pasifik Savaşı. Senaryo vasat altı, bazı sahneler nerdeyse Independence Day sahnelerinin yeniden çevrimi. Sürprizi kaçmasın detaya girmiyorum daha fazla.
Ancak şöyle bol efektli, heyecanlı bir bilimkurgu izleyeyim derseniz doğru adrese geldiniz. Ödediğiniz paranın karşılığını bu bağlamda veriyor.