Mehmet Ç.
1 değerlendirme
29 Nisan 2014 tarihinde eklendi
Beklediğimden kötü bir film olmuş. şunu anlamak lazım ki herşey görsel efect değil. bu arada diilion max (BAY KIVILCIM) tan çakması olmuş. oncekı orumcek adam serılerı cok cok daha ıyıydı. ve oyunculuklar cok basarılıydı.
Örümcek adam her ne kadar Amerikan bayrağı renklerinde taytıyla (yeni vers. Süperman - Batmanin aksine) 90 larda kalsada, beklentilerimden daha az olan aksiyon sahnelerinde görselliğiyle teknolojide zirveyi yakalamayı başarıyor. Doğası gereği içinde komedi ve dramıda barındıran serinin bu son filminde; 10 - 15 dk otur salya sümük ağla modunda off puff dedirtiyor. Filmde bütüncül bir senaryo yerine spontane gelişen olaylar dizisi var. IMAX de izlememe rağmen filme tutunamadım. Boşa harcanmış zaman ve para, bu yılın izlenmesede olur büyük prodüksiyonlarından....
ilk filminin başarısından sonra 2.filmide başarılı olmuş seri keşke 3.filmide cıksaymış rhino ile savaşını merak ediyorum nasıl olacaktı acaba en eğlenceli en enerjik spiderman bence tabi herzaman benim favorim tobey maguirelı örümcek adam olacaktır gwenın [spoiler] ölmesi iyi olmamış orada tam yakalıyordu aslında ağında elliyle yakalıyormuş gibi yapması güzel detaylı 10/7 en sevdiğim sahne elektroyu kendi gücüyle yokettikleri sahneydi ucaklarında son anda birbirleriyle carpışmadan kurtarılmaları güzel sahneydi
Çok başarılı bir film, film boyunca hiç sıkılmadım. Bunun yanında da filmin sonu hiç beklediğim gibi değil di, Bence örümcek adam serisindeki en iyi film. Herkese tavsiye ederim.
Çocukluğumdan beri spider man hayranıyımdır. Filmin ilk 3 serisi Tobey Maguire ve Kristen Dunst ile bence çok güzeldi. Amazing spider man olarak çekilen ilk film oyuncu kalitesi açısından çok düşüktü aynı şekilde bu ikinci filme de yansımış bence. Hikaye güzel efektler güzel ancak oyunculuk berbat. Ama yine de izlenecek bir film sadece beklentinin çok altında olduğunu söyleyebilirim.
Hiçbir saniyesinde sıkılmayacağınız mükemmel bir film. Ama bana daha çok 2. ve 3. filme hazırlık gibi geldi spoiler: çünkü hiçbir karakter ölmüyor. 3. filmde büyük ihtimal Sinister Six'i göreceğiz. 4. film ise Venom.
-öncelikle örümcek adamla duygusal bağı olmayan insanlar eleştirmen adı altında duvar sürüngenini karalamaya kalkmasınlar- duygusal öğelerin baskın olduğu filmde gwen stacy nin ölümü,sonra mezarlık sahnesi...kahramanımız için çok üzüldük :( bununla beraber düşman olarak electro yerine daha cool bir karakter seçilebilirdi.çocuk filmi zannedip sinemaya evlatlarını getiren tipleri de anlamış değilim.
Süper kahramana süper düşmanlar ama bu konuya fazla değinilmemiş. Bu yüzden bu konuda eksik görüyorum. Onun dışında Andrew Garfield ve Emma Stone arasındaki kimyadan tut Dane DeHaan role olan müthiş bağlılığı filmin eksiklerini gideriyor. Electro'nun meydandaki sahnesi biraz saçma ama arkadan gelen fon müziği bu eksiği kapatmış. Marc Webb'in yönetmenlik zekası bu filme ayrı bir hava daha katmış. Green Goblin'in makyajı saçı ve Dane DeHaan'ın oyunculuğu James Franco'nun oyunculuğu konusunda insanı şüpheye düşürüyor. Peter'ın Gwen'in yokluğunda ne yapacağı konusu, Rhino'nun ölüp ölmediğinin belli olmaması ve kötü çocuk Harry'nin, Sinister Six konusunda ne yapacağı ve neler olacağı konusu insanı The Amazing Spider-Man 3 filmine odaklandırıyor. Umarım devam filminde Mary Jane rolüne Emma Stone'dan daha iyi birisini bulabilirler. Bulacaklarını pek sanmıyorum ama :) Olmadı Emma Stone'un saçını turuncuya boyayıp Mary Jane rolüne verirler. :)
Bence film oldukça güzeldi serinin bu filminde Oscorp'un sırları ortaya çıkıyor. Aslında seride herşeyin başlangıç sebebi Oscorp. Bundan önceki seride bu seri gibi fazla sır yoktu. Sadece serinin 3. filminde Peter'ın amcasının ölümüyle ilgili bir sır ortaya çıkmıştı.