Ateşten Kalbe Akıldan Dumana
4,4

anksiyetee
anksiyetee

5 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Çok karakterlerin birbirine bağlantılarını mükemmel bir şekilde ortaya koyan Guy Ritchie yine yapacağını yapmış bence.
Üstadın ikinci filmi gibi çok karakterli ama biraz sade bir senaryo olsada bence mutlaka izlenmesi gereken bir film.
10/10
stenzas
stenzas

22 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
mükemmel değil aşırı bileşik çabuk bulucu , rastgelmeler gizli ama çok fazla ve ardaşık ama çok güzel film senaryo önemlidir. senaryo yok değil . 10/8
eycku
eycku

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
arkadaşım bende film ve dizi arşivi yapıyorum altı senedir ve gerçekten bu film tarihin en iyi filmlerinden biri.Bence o kadar çok filmi ve konusunu bilmek çok daha kolay yorum yapmamızı sağlıyor ve bu filmi sevip sevmemek kesinlikle kişiye bağlı ama bu filmin tarihin en iyi filmlerinden biri olması kesinlikle o kişiye bağlı değil.
mehter-keskin
mehter-keskin

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
Biraz eski bir film ama izlememiş olan arkadaşlar bulabilirseniz mutlaka izleyin..!!
onurcetincengiz
onurcetincengiz

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
başyapıt
ozana99
ozana99

7 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
süperdi. 10/10. fazla söylücek bir şey yok sadece izleyin keyif alın tadını çıkarın. bu kalitede bu tarzda pek film yok. hala izlemediyseniz şanslısınız çünkü izleyecek harika bir filminiz var.
ferdo33
ferdo33

12 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
yine bir trantino saçmalığı hep aynı şeyler hep aynı tipte karakterler sonunda herkes birbirini öldürüyor cidden komedi ya bu tarz filmlerden en iyisi snatchdir gerisini toplayın çöpe atın
arcgoktas
arcgoktas

16 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle süper bir guy ritchie klasiği mutlaka izleyin
naked-eye
naked-eye

16 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
bu filmden önce rocknrolla yı izlemiştim onda da sürekli belli bir mafya topluluğu içerisindeki tesadüfler konu alınmıştı ama bu film hem daha eski hem de daha iyi diyaloglarıyla bi adım daha önde. benden 9 puanı hakkıyla kazanan bir film. izlemenizi tavsiye ederim.
sadik86
sadik86

11 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Para, ot, silah hepsi bu filmde. Hiçbiri de bu kadar el değiştirmemişti.9 puanı da fazlasıyla hak etti. Soundtrack lar filmin ayrı bir harika yanı.
asir1984
asir1984

12 Şubat 2010 tarihinde eklendi
izlediğim en güzel film diyebilirim arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum 10 üüzerinden 11 :)
mrti14
mrti14

27 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Harika bir film harika seneryo.10 üzerinden 11 izlemeyen eksik kalmıştır.
sinegir17
sinegir17

17 Haziran 2010 tarihinde eklendi
harika ötesi bence arşivimde en önlerde mükemmel bi komedi bence adamlar süper yapmış valla, film yavaş ilerliyor ama en doğrusuyda buydu bence hızlı olsa bruce wills in filmlerinden farkı olmazdı filmi mükemmel yapan özelliklerinden biri de buydu zaten yavaş ilerlemesi, çoğu yerinde gülmekten koparması... mutlaka izleyin pişman olan beni bulsun:):)
budaren
budaren

1 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
snatch den iyi olamaz
beyourself
beyourself

28 Şubat 2011 tarihinde eklendi
hayran kalıcağınız bir film olaylar karman çorman ama müthiş akıyor kim kime dum duma tam bir guy ritchie klasiği.