Acil Arama

son saniyesine dek keyifle ve gerilimle izleyeceğiniz bir film 7/10
jamesbond-2
jamesbond-2

16 Nisan 2014 tarihinde eklendi
Gerilim sonuna kadar devam etti,kurgusunu beğendim;heyecanını yüksek tutuyor izleyicinin,yüksek beklentiniz yoksa bittikten sonra memnun kalacağınız bir film the call
Demirtas
Demirtas

21 Nisan 2014 tarihinde eklendi
Beklemediğim kadar iyi çıktı. Ne olacak acaba duygusuyla film nasıl bitti anlamadım. Gerilim seviyorsanız mutlaka izleyin.
Aamir Khan
Aamir Khan

1 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Orta halli güzel bi film tek mekan olması dezavantaj olmamış izlenir.....................................................
seyirci koltuğu
seyirci koltuğu

14 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
Halle Berry'nin enfes oyunculuğuyla kurgunun birleşimi size güzel dakikalar sunuyor. Çok yaratıcı bir senaryo olmasa da yönetmenin detaylara önem verdiği, üzerinde durduğu bir film. Özellikle çok şahit olmadığımız 911 acil aramada çalışan bir insanın psikolojisini, yaşadığı sıkıntıları birebir görmek filmi başarılı kılıyor. Brad Anderson'ın kariyerine yakıştığı aşikar.
neslican
neslican

8 Temmuz 2015 tarihinde eklendi
Özellikle sonu şaşırtıcı olan sürükleyici bir film. Hale Berry yine iyi bir performans sergiliyor.
Bahadir B
Bahadir B

23 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Sürükleyici bir yapım. Adrenalini yüksek dozda tutan heyecan verici film. Daha iyi hissetmek için altyazılı izleyin. İyi seyirler...