İyi, Kötü ve Çirkin
4,7

thistory
thistory

2 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ne kadar western filmlerini sevmesemde bu filmi heycan ile izlediğimi hatırlıyorum gerçekten çok başarılı bir film...
cudiferat
cudiferat

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi; defalarca kez methini duymam ve "imdb" deki sıralamasını göz önüne alarak izledim.
Müzikler zaten çok güzel fazla söze gerek yok.
Benim asıl dikkatimi çeken 2 şey oldu
1- Clint bu kadar yakışıklı mıydı ya ???
2- Çirkin rolündeki abimiz mükemmel rol yapıyordu tam bi karakter oyuncusu. ( Hele o istavroz çıkarması yok mu )
Mutlaka izleyin 9/10
voyager19
voyager19

17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Dünya sinema tarihinin kült olmuş bir filmi ve tabiki karimatik bakışlı aktör Clint Eastwood, tek kelimeyle mükemmel
ruudroam
ruudroam

24 Haziran 2007 tarihinde eklendi
clint eastwood'un mermer bakışlıyla bile herşeyin anlatılabileceği bir fim
muhteşem...
solidussnake
solidussnake

12 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Günde 5 kere izlesem sıkılmam.Sinema tarihinin en iyi filmi bana göre.Çok yaşa Sergio Leone.
murat-mgsa
murat-mgsa

10 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Büyük usta Sergio Leone..diyecek söz bulamıyorum kaç kere seyrettiğimi saymadım,kovboy filmi denince akla ilk gelen isim iyi seyirler.
finallyfree89
finallyfree89

25 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
sadece western filmleri arasında değil dünya sinemasının enternasyonel platformu arasında adını çok iyi duyurmayı başarmış bir başyapıt clınt eastwood mükemmel bir oyunculuk performansı sergilemiş
jokerr-2
jokerr-2

21 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
mükemmel.cok etkilendim.sanki film degil hersey gercek gibi.
adilalperen
adilalperen

10 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bence gerek müzikleriyle gerek sosyal verdiği sosyal mesajlarla gerekse anlatımıyla bildiğim en iyi film
scarface-tony35
scarface-tony35

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
var mı daha ötesi . Sergio leone den yönetmenlik dersi . Düello sahnesi hala hafızamda .
yucekucuk
yucekucuk

4 Mart 2007 tarihinde eklendi
Yapilmis en iyi western kesinlikle izlenmeli muzikleri de cok iyi.
odabasy
odabasy

1 Mart 2007 tarihinde eklendi
clint eastwoodun en iyi filmi
by-bloody
by-bloody

25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ben bizim clint in puro çevirişine hastayım inanılmaz güzel bi film bu türü sevmeyenin bile izleyebilceği bi film
batinakbas
batinakbas

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bu film türünün ve tarihinin en ii filmi müziğide güzel ama western filmlerinde klasik bir palavra olan ipe ateş etme bu filmde çok sayıda mevcut bence 9 puan yeterli ii bir film ama mükemmel deil
sen79
sen79

26 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Bir filmi müziklerin nereye taşıdığını görmek isteyenler mutlaka izlemeli,oyunculuklarda güzel ama müzikler bu filmi taşıyor finaldeki düello sahnesinde ve eli wallach ın mezarlıkta dönen kamera hareketleri eşliğinde para dolu mezarı aradığı sahnelere eşlik eden müzik çok etkileyici.10/10