İyi, Kötü ve Çirkin
4,7

adilalperen
adilalperen

10 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bence gerek müzikleriyle gerek sosyal verdiği sosyal mesajlarla gerekse anlatımıyla bildiğim en iyi film
yucekucuk
yucekucuk

4 Mart 2007 tarihinde eklendi
Yapilmis en iyi western kesinlikle izlenmeli muzikleri de cok iyi.
by-bloody
by-bloody

25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ben bizim clint in puro çevirişine hastayım inanılmaz güzel bi film bu türü sevmeyenin bile izleyebilceği bi film
batinakbas
batinakbas

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bu film türünün ve tarihinin en ii filmi müziğide güzel ama western filmlerinde klasik bir palavra olan ipe ateş etme bu filmde çok sayıda mevcut bence 9 puan yeterli ii bir film ama mükemmel deil
sen79
sen79

26 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Bir filmi müziklerin nereye taşıdığını görmek isteyenler mutlaka izlemeli,oyunculuklarda güzel ama müzikler bu filmi taşıyor finaldeki düello sahnesinde ve eli wallach ın mezarlıkta dönen kamera hareketleri eşliğinde para dolu mezarı aradığı sahnelere eşlik eden müzik çok etkileyici.10/10
hilal-demirel
hilal-demirel

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ya clint eastwood gercekten tam bi kowboy tam bi arşivlik bi de filmin son 10 dksında calan şarkı da süper ecstasy of gold desem kim tanır
aynurhamamci
aynurhamamci

18 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Benim için hala 1 numara.Sıkılmadan izliyorum,izlemeye de devam edeceğim.
beter-bocekk
beter-bocekk

13 Aralık 2006 tarihinde eklendi
sıkılmadan izleyebildiğim eski filmlerin en iyisi.western filmlerinin en iyilerinden.john wayne i geçti diyorlar clint.olabilir aslında.
fusunbinol
fusunbinol

5 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Gelmiş geçmiş en güzel filmlerden birisi. Hele müziği asla unutulmaz.
kallanba
kallanba

7 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bence benim izlediğim en iyi western filmi çirkin ve iyi rolleri çok iyidi
e-ergener
e-ergener

16 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Müziği halaaaa çok hoş geliyo kulağıma 66 da yapılmış olmasına rağmen manyak bir filmdi yaa, western filmlerin babası denebilir... Arşivvvv
figen-pak
figen-pak

13 Ekim 2006 tarihinde eklendi
cok güzel bi klasik, ne diyim cidden ii iş. müzikler harika, clint eastwood cok yakışıklı;) mutlaka biyerlerden bulup izleyin, eger izlemediyseniz.
yalnıııııııızzzz, bunun bi klasik olduğu unutulmamalı ve sabırla izlenmeli, tarih kitaplarının kasvetli havası da yok diil yani... ama bittikten sonra aldığınız zewk bi baska oluor.
bide son olarak; bu filmin ardından "milyon dolarlık bebek"i izleyip clint eastwoodun ne kdr yaslandığını ve hala ne kdr ii bi oyuncu olduğunu görün derim.
cemdagidir
cemdagidir

13 Ekim 2006 tarihinde eklendi
muhteşem bir film ve bir klasik aynı zamanda westen filimlerinin en başında geliyor müzikleriylede olayyyy işte bu seyirci için yapılan filimlerden biri gişe hasılat para için yapılanlardan değil
boldheart
boldheart

25 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Böyle bir klasiğe ne denir ki 10/10 bu filmi dedemde babamda ben de izledim işte böyle bir film en iyi western en iyi film müzikleri belkide ve Clint Eastwood ama dikkat edin aslında filmi götüren çirkindi.Hala izliyorum böyle bir filmi izlediğim için kendimide şanslı görüyorum olağanüstü...
kral1474
kral1474

25 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
işte film bu be... müzikleri insanın tüylerini diken diken ediyor..... dvd si herkesde olmalı..... ben şahsen hafta bir izliyorum...