Nuh: Büyük Tufan
3,2

sinema
1 ziyaretçi
6 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
izlemeyin lan hoşunuza gitmiyorsa mal oglu mallar.
Mert A.
Mert A.

22 Nisan 2014 tarihinde eklendi
Oncelikle film cok guzeldi imani dusjk insanlar
Mutlaka izlesin ben kendi adima soyeyim imana
Geldim valla ozellikle allahtan cok bahsetmisler
Bir komedi olarak adem bahcede böğürtlen arama cabasinda
Kendinizi alamazsiniz izleyin derim :D
beyaz a.
beyaz a.

11 Nisan 2014 tarihinde eklendi
kesinlikle gitmeyin. boşa geçen zaman... Nuh peygamberle bir alakası yok sadece tufan gerçek ama tufandan kurtulanlar bile doğru değil ! gerçeklikle dinle alakası yok.
Talha B.
Talha B.

12 Nisan 2014 tarihinde eklendi
Film bilindik şeyleri nasıl anlatabilirim kaygısıyla çekilmek zorunda kalınmış aronofsky durup bi düşünmüş neyi farklı yapabilirim neyi incil-tevrat çizgisinden ayırsam çok tepki almaz?Fakat o da biliyordur ki ayıracağı herşey başına bela olacaktır ve hunharca eleş seçim yaptı Aronofsky ve Nuh'u peygamberlik vasıflarından ayırdı.İyi de yaptı halde film içinde %100 öngörüye sahip bir insan çekilmezdi.
Film görsel açıdan tatmin edici,Emma watson hayranı olarak onu görmek ayrı bir zevk verdi zaten.
edit:tutucu fikirleriniz varsa zevk alamazsınız.
gürsel yigit
gürsel yigit

27 Eylül 2014 tarihinde eklendi
yorumum ---spoiler---- içerir bence izledikten sonra okuyun

yerden yere vurmak için yazmıyorum ama eğer nuh gemiyi sadece kendini ve ailesini kurtarmak için değilde yaşamı yani hayvanları da kurtarmak için de yaptıysa niye olayı insanlık üremeyecek konumuna getirdiler. insanlık üremeyecekse tufanla birlikte nuh ve ailesi de bitmese iyi değil mi madem yaratan insansız bir dünya istedi nuh ve ailesini yanına alır ve dünya da tufanla temizlenir.. nuh ve ailesi yaşayıp ölünce ne geçecek eline insanlık bitmiş daha ne? nuh un insanlığın ürememesini sağlamaya çalışması seyircinin algılarına yine bir sekülerizm tohumu bırakma girişimi olarak gördüm ben. tabi seyircideki duygu yoğunluğunu artırarak iyi filmmiş lan dedirtme çabaları olarak da görülebilir.

gel gelelim benim görüşüme göre nuh bir çok peygamber gibi ortadoğu cografyasında yaşadı ve bana göre tufan sadece ortadoğunun bir kısmını etkiledi kesinlikle tüm dünyayı bitirdi yeniden bir doğuş var etti durumu yok. hatta rahatlıkla sadece bir kavmin helakını sağladı diyebiliriz çünkü bir çok paygamber sadece bir kavme gönderildi. ayrıca nuh un karısının kendisine tabi olmadığına da inanırım benim görüşüm de bu yönde film de buna değer bişey yok. yine nuh un bir oğlunun sadık olmadığı ve tufandan sonra da onu terk ettiğine inanırım filmde de var bu. hayvanları gemiye toplama hadisesi ise tamamen efsanenin en dış kabuğu yani özünde böyle bişey olduğunu sanmıyorum. ateistler genelde onca hayvan nasıl geldi nasıl barındı beslendi der ama filmde güzel işlemiş bu konuyu. efsane mit ne derseniz deyin dış kabukları uydurma ve yakıştırma ile dolu olsa da özleri gerçektir ve ben müslüman olarak nuha inanır ve tufanına inanırım ancak efsaneleşmiş halinin algılarda olduğu bir gerçek.
FATİH Ç.
FATİH Ç.

8 Nisan 2014 tarihinde eklendi
merhaba

Eleştrileri okumadan gittiğim ve film bitmeden sinemadan çıkmayı istediğim . İnanılmaz kötü bir film. Bir peygamberin kendine içkiye vermesi çok komikti .bu filme gideceğinize blair cadısını evde tekrar izleyin.

teşekkür ederim
C.K.35
C.K.35

24 Nisan 2014 tarihinde eklendi
Dinsel olarak değil de sanatsal yönünden filmleri eleştirmiş olsaydık belki de çok daha fazla tadına varacaktık, lakin her dinsel filmde olduğu gibi Nuh:Büyük Tufan filmi de eleştirilerden payını almış oldu. Eleştirenlerin çoğu haklı tarafı var tabii fakat, filmi LG IMAX 3D salonunda izlerken seyircilerin pürdikkat kesildiklerini ve çıt dahi çıkmadığını itiraf edebilirim. Filmin 3 hafta sonunda Türkiye'de 1milyon izleyiciye yaklaşması filmin ne kadar merak edildiğinin bir göstergesidir. Yönetmen Darren Aronofsky'nin filmleriyle karşılaştıracak olursak mistik olarak ben Kaynak (Fountain) filmine daha yakın buldum. Oyunculuklarda ise Russell Crowe her zamanki gibi ve diğer baş rol oyuncuları da öyle ama, ( İla ) rolündeki Emma Watson harikulade bir performans sergilemiş doğrusu. Genel olarak filmi değerlendirecek olursak yine tam bir seyirlik diyorum ...
Kleopatra
Kleopatra

17 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
begenmedim,bana saçma geldi. russel abimizi aslında severim ama bunu sevemedim. ......................................................................
VGA
VGA

12 Nisan 2014 tarihinde eklendi
Büyük bir hevesle oturduğum koltuktan 25dakika içinde yanlış bir seçim yaptığımı farkettim. Bir kere filmin 3D olmasına gerek yok, öyle bir sahne yok. Boşuna göz yorgunluğu. Filmin özeti yönetmen yüzüklerin efendisi filminden sonra ucuza 5 kişi ile ne yapsam demiş bu filmi çekmiş. Tek kelime ile yazık.
janef O.
janef O.

4 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Uzun zamandır izlediğim en kötü film,görsel şölen beklentisi icinde gitmemem rağmen , tamamen saçma ve yer yer ığrenç görüntüler iceriyor.
Saķın ha gitmeyin, paraniza ve zamaniniza yazik.
Furkan Özden
Furkan Özden

17 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
Noah, uzun süreden beri beklediğim filmler arasındaydı fakat izlediğimde bu kadar beklediğime değmediğini gördüm. Bugüne kadar bu olayı anlatan benzer filmler yapıldı. Bu yüzden yönetmenden 2014 yılında olduğumuzu da göz önünde bulundururak daha iyi efektler ve daha farklı bir sunum beklerdim. Zaten bakınca 7 dalda Oscar ödülü alan Gravity filmi için ayrılan bütçe $100,000,000 iken bu filme ayrılan bütçe $125,000,000 ve ortaya çıkan böyle bir yapım? Filmin dini boyutuna hiç değinmeyeceğim bile.

Yönetmenliğini Darren Aronofsky’nin yaptığı filmin 2 saat 18 dakika gibi uzun bir süresi ne kadar epik öğelerin yanında fantastik unsurlar yer alsa da izleyiciyi sıkıyor. Daha kısa tutulabilirdi.

Bana göre filmi kurtaran oyuncular olmuş. Yeni nesilden Emma Watson (Ila) ve Logan Lerman‘ın (Ham) oyunculuklarına hayran kaldım. Yaşanılan duyguları birebir izleyiciye aktarmayı başarabilmişler. Russell Crowe ise başrole yakışmış fakat oyunculuğu diğer filmlerine göre biraz sönük kalmış gibi. Jennifer Connelly‘in (Naameh) oyunculuğunu Crowe’a göre daha başarılı buldum.
zirve212
zirve212

5 Nisan 2014 tarihinde eklendi
hayal kırıklığı yaşadığım filmlerden biri. nuh karakteri berbat, film yapımcıları nuhun hayatı ile ilgili hiçmi araştırma yapmamış nuh bir canavar olarak gösterilmiş. kabil'e rahmet okutan cinsten. boşa giden 2 buçuk saat hiç tavsiye etmem baştan sona saçmalıklar silsilesi.
Esberber Adana B.
Esberber Adana B.

9 Nisan 2014 tarihinde eklendi
arkadaş lar film tamamıyla yanlış hatalarla dolu ve islama hiç uygun olmaya hadisler ve abartılarla dolu müslüman kardfeşler kurandaki nuh tufanı ile hiçbir ilişkisi yok izlemeyin paranıza yazık
Serap U.
Serap U.

12 Nisan 2014 tarihinde eklendi
Kesinlikle çok kötüydü.3d filmlerin arasında izlediğim en kötü çekimdi ı sahnelerde gözlüğü çıkarmak zorunda kaldı zaten kurgu ı bildiğimiz hikaye değşuna giden 2-3 saat.
Merve Nur S.
Merve Nur S.

14 Nisan 2014 tarihinde eklendi
Keske bizim ulkemizdede yasaklı olsaymıs..bir Müslüman Türk ulkesi olarak buna nasil izin veriyolar diye düşünmeden geçemiyorum..icinde her türlü sapiksi dusunceyi barındıran bir film.. icinde subliminal mesajlar yerlestirilmis evrim teorisine inaniş var ve en sonunda da Hz. Nuh u şarapçiya bir kesime hitap ettigi belli. Ama asıl sıkıntı Hz. Nuh ve gemisi hakkinda hicbir bilgisi olmayan insanlar arasinda bu saçma senaryoya inananacak olan kişilerin de olması..