Fatoş Doğru
1 değerlendirme
7 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Nuh tufanı filmi çok berbat izleyenler için zaman kaybı Nuh peygamberimizle hiçbir ilgisi yok ayrıca şarap içilmesi çocuğuyla hanımıyla mutlu aile senaryosu çok saçma bir müslüman olarak çok üzüldüm
Filmin ana teması her insanın içinde kötülük vardır sanırım, bende bu fikre katılıyorum ancak anlamadığım film direkt konuya girdi ve tufan gelecek gemi yapalıma bağlıyor ve gemiye kimse alınmayacak gemide olan insanlarda yok olacak dünya insandan kurtulacak tamam herşeyi anladım da bu bilgiyi öğrenen kral gidip bir sürü asker hazırlayıp silah hazırlayıp saldırı yapıp gemiye girmeye çalışıyor burası saçmalık binlerce askerle silah hazırlamayı akıl ediyor gemi hazırlamayı akıl edemiyor mu saçmalık aslında son günlere kadar inanmayıp son anda bu olsa anlaşılır da komik olmuş düşüne düşüne bunu mu düşünmüşsünüz ve gemide olan çocukların tek derdi üremek kıyamet kopmuş orada derde bak şaka gibi ama değil
Son derece gerçekten uzak mantıspoiler: ktan kopuk ve nuh un peygamber olduğunu kabul etmedikleri için gerçeklik çöküyor,oysaki nuh kendine inanan herkesi gemiye almıştı izlemeye değmez......