Alp T.
12 Nisan 2014 tarihinde eklendi
Filme başarılı diyebiliriz. Öncelikle filmdeki yan karakterler ve ana karakterler olmak üzere bu filmde olan herkesin oyunculuğu çok başarılıydı. Filmdeki görsel efektler de yaratıcı ve iyiydi. Bunu özellikle tufan sahnesi için söyleyebiliriz. Filmin neredeyse tamamında insanların dünyayı yok etmesine değinmiş ve bunu da iyi anlatmış. Filmin de bize anlatmak istediği konu da sevgi. Bu açılardan film çok başarılı ve sürükleyici. Filmde dram sahneleri başarılı, filmde geçen aksiyon sahneleri ise biraz seyirciyi etkilemek için yapılmış. Bu kadar abartılmasına gerek yoktu diyebiliriz. Yani film güzel, sürükleyici yalnız Nuh'un peygamberlik de yaşadıklarını daha ayrıntılı anlatabilirmiş film. 5 dakika içinde film direk konuya giriyor ve filmin gerisi de böyle sürüyor. Sonuç olarak Nuh'un peygamberlik yönünü pek ayrıntılı yansıtmaması eksiği dışında gayet iyi bir film. Tavsiye ederim. 4/5
Film Bir çok açıdan güzeldi. Öncelikle Hz. Nuh un peygamber olması ve az çok hepimizin onun hayatıyla ilgili bildikleri olmasından dolayı merak ve ilgi çekiciydi. Beklediğimden daha az aksiyon içerse de sıkılmadım. Tabi İslama göre ters bir çok içerik vardı ancak bunu bir hollywood filmi olarak nitelendirmek gerek tarih ya da din filmi olarak değ bunun yanında dinimizle örtüşen noktalar da az değildi. Çocukların oyunculukları biraz basit kalmış ama nuh ve eşinin mükemmel performansıyla bu açık kapatılmış. Siz de benim gibi tarihi olayları içeren filmlerden hoşlanıyorsanız (gerçekle ilgisiz olaylar olsa da) tavsiye ederim.