Suikastçı
2,7

Tayfun D.
Tayfun D.

15 Eylül 2017 tarihinde eklendi
Jandarma bile arapca konusuyor.
Turkce bir kelime zor duydum.
Istanbul da filim cekilmemis netbir sekilde ortada plaka orta dogu plakalari.
Plato tam bir ırak suruye ortami.
Bildiginiz propaganda yapiliyor.
Ilk yarida filimden ciktik
yasin D.
yasin D.

17 Eylül 2017 tarihinde eklendi
bıktık artık batının müslümanları kötülediği filmlerden. dünya artık uyanmaya başladı. bunu film çekerek kapatamazsınız. terörist sizsiniz..
Yazdan
Yazdan

20 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Filmin bir bölümü istanbul'da geçiyor.Yönetmen'e ve senariste sesleniyorum.Istanbul sizin filmde gosterdiginiz gibi ortadogunun geri kalmiş bir şehri gibi değildir.Hatta filmdeki hatanınızın Türkiye'de yaşayan insanların ya da dünyadaki Türklerin farkedemeyecegini mi düsündünüz.Araç plakaları bile arap ulkelerinden arapça plakalarla gosterilmiş.bizim plakalarimiz TR ile baslar ve türkçe karekterlerdir.Gosyerdiginiz mekanlarin türkiye dolayisiyla istanbulla alakası yoktur.sizi kınıyorum.
Hüseyin Çetinkaya
Hüseyin Çetinkaya

2 Ağustos 2021 tarihinde eklendi
Yahu Jandarmaların arapça konuşmasını istanbulda sanki çöl varmış gibi kumlu hava olmasını herkesi esmer olmasını geçtim ulan koskoca şehrin ortasında elinde özel harekat tüfekleriyle jandarmanın ne işi var teallahım bari baksaydınız jandarma ne iş yapar falan diye ulan yazmışlar türk iç güvenlik kurumları diye orda jandarmanın makinalı kullandığını görmüşler abi biz bunları koyalım diye bu ne kadar saçma bir kurgudur yazık yemin ediyorum yazık
abant su
abant su

20 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Berbat bir film kesinlikle zaman kaybı. Paranızı boşa harcamayın. Sonderece ucuz bütçeli çekilmiş.....