Uyumsuz
4,1

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

27 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
bu film tam anlamıyla ergen filmi diyebilirim kesinlikle yeterli değil çok durağan ve basit konuya sahip ve şimdi bişeyler olacak diye diye filmi bitiriyorsunuz bana bir hayli özenti filmmiş gibi geldi kesinlikte uzak durun diyebilirim herşey çok yapmacık sizi etkileyecek bir yer bulamıyorsunuz ve finalde anladığımız kadarıyla devam filmi gelecek ama sonuç olarak izle ve unut cinsinden bir yapım...
mali
mali

28 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Şahsımca puanlamada alt sınırımı belirleyen kavram ''Sıkılmak'' üst sınırımı da belirleyen ''Özgünlük'' tür. Filmde hafif ''Açlık Oyunları'' esintisi olduğunun kanaatindeyim. Ve bu da benim açımdan özgünlük olarak sınıfı geçememiştir ama izlerken sıkılmadığımdan dolayı orta yolu bulup 2,5 yıldız verdim. Genellikle temposu iyi, sürükleyici; izlediğinizde pişman olmazsınız ama film bittikten sonra da ''ne filmdi ama'' demezsin. Yine de izlenebilir
Sertuğ T.
Sertuğ T.

2 Ekim 2016 tarihinde eklendi
Ben açıkçası bu filmi izlerken yarısına kadar sıkıldım ama diğer yarısı ise gayet iyiydi şimdi bakın bu filmi tek filmlik seri olarak düşünüceksek eğer bence cok iyi bir film ama malesef kuralsızın yerini tutamaz :( Bu arada söyliyim filmi tam 3 kere izledim . şimdi gelelim incelemeye Şöyle başlıyor Chicago dayız ülke gruplara bölünmüş Fedekarlık Dürüstlük Korkusuzluk Bilgelik hatırladıklarım bu kadar Ana karakterimiz Beatris beatrisin babası ise Fedekarlığın başkanı falandı diye hatırlıyorum Beatris o gün hangi grupa ait olduğunu söyleyecek bir deneye girer deney sonucu uyumsuz çıkar ( buraya gelmişken yazıyım uyumsuzlar ve grupsuzlar şehirde varoş gibi geziyorlar boş boş yani aç ve acizler neyse şimdi o gün Grup seçme günü kan dökerek seçiliyor Beatris son anda babası ve abisi gibi fedekarlığı seçeçeceken korkusuzluğu seciyor ve macera böyle başlıyor geri kalanınıda izleyip öğrenin iyi günler 10 / 7
ryangosling
ryangosling

24 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
çok iyi başlayan film zamanla ergen filmine bağladı ne yazık Games i beğenmeyenlere tavsiye ederim bu filmi izledikten sonra Hunger Games e baya saygı duyacaklardı arada kızın adı Tris değilde Türkan falan olmalıydı resmen Türk kızı tripleri var kızda .
samsunlu rıza
samsunlu rıza

24 Mart 2015 tarihinde eklendi
tema iyi ama türüne göre biraz geri kaldı bu film..izlenebilir mi evet izlenebilir beklenti yüksek tutulmazsa çok da beğenilebilir..