Transformers: Kayıp Çağ
4,1

Poan
Poan

11 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Kötü. Sam gitmiş bı ona sevindim ama gelen karakterler Sam'den beter. Kötüydü, izlerken saçlarımı yoldum.

Ve romeo ve Juliet yasası  sadece bunu söylerim başka da bir şey demem artık
colinfarell
colinfarell

12 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
çoçukluğumun cizgi filmi iki kere sinemaya gittim ikisindede izleyemedim ama gene gidicem izlicem sonunda:)
furkan A.
furkan A.

8 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
filmin hiçbir numarası yoktu.12-18 yaş arası cocuklara hitap bir diyalog ne bir geliştirilebilinmiş üçlemenin ekmeğini yedi son gördüğümde yanımdaki her aksiyon ve diyalog sahnesinde kahkaha atıyordu
Hasan G.
Hasan G.

6 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Gereksiz uzun ve sıkıcı bir film. Ortalama Amerikan anlayışıyla aksiyon halinde komedi anlayışıyla harmanlanmış kötü bir film. Filmin tek güzel tarafı Nicola Peltz. Tabii ki oyunculuğu değil varlığı filmi güzelleştirmiş.
Mehmet G.
Mehmet G.

3 Nisan 2014 tarihinde eklendi
harika bir flim bence izlemeye deyer bir flim izlemeden geçmeyin
Tunahan U.
Tunahan U.

11 Eylül 2014 tarihinde eklendi
Bana göre bu serinin en iyi ve en güzel ve en aksiyonlu filimi sinemasına gittim 3D sinemasına ve diyeceğim tek kelime 1 2 3 unutun 4. seri tüm serinin iplerini tutuyor seride aksiyon bol ses sahne leri patlamalar olaylarla çok uyumlu ve en son sahnesindeki Battle Cry adlı şarkı çok uyumlu filmi izlerken ana karakterin sen olduğunu zannetiren bir şarkıda etkileyici olmuş grafikler süper ötesi karakter değişikliği iyi olmuş denebilir yeni robot karakterleri mürkemmel en güzel tarafı artık robotların yeni görünüm alırken nasıl değiştiklerini görebilmemiz olmuş diğer serilerde bu yoktu galba . gelecek film serisi hakkındaki düşüncem optimus en sonda bir mesaj vermişti yaratıcılarımıza - dünyayı rahat bırakın çünkü sizin için geliyorum dediğini duyduk - bana kalırsa 5. filmda galvatron ve optimus prime birlikte yaratıcıları ve sahip oldukları herşeyi yok edicekler ve cybetron tarzı bir aksiyon bizi bekleyecek dünyadan ziyade uzay macarası 6. film eğer çıkacak olursa dünyada bummbulbi ve diğer otutobot lar kaldı lar 6. filmde dünyaya geri dönüş olucak diye düşünüyorum fakat bu yazdıklarım film seneryosu tahmini sizi bilmem ama bence asıl seri yeni başlamış gibi yorumlarınızı esirgemeyin herkeze iyi günler ßß
berker Y.
berker Y.

11 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
supermanin sonfilmi gibi bol bol moloz ve yıkım var ama bir konu bütünlüğü ve kurgu derece dağınık ve kendi içinde mantıksız olaylar filmlerinde çıtanın yükselmesi beklenir o yüzden bence hayal kırıklığı..
Mehmet K.
Mehmet K.

24 Aralık 2014 tarihinde eklendi
Eleştirideki mantık şu olmalı Aynı maliyete daha iyisini aynı sürede yapabilirsen o zaman negatif eleştirilerine katılırım Ama Michael Bay den başkası bu işin üstesinden gelemez Artık şu adama önyargı ile bakmayın Mısırınızı alın ve filmin tadını çıkarın...
Tarkan S.
Tarkan S.

29 Haziran 2014 tarihinde eklendi
Filmde konu monu aramayınız 7+ çocuğunuzla keyif dolu izleyiniz, biz çocuğumla çok beğendik
Z. Ö.
Z. Ö.

17 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
savaş sahnelerinin bir buçuk saat sürmemesini isterdim...
Ahmet D.
Ahmet D.

29 Haziran 2014 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir film herkese tavsiye ederim izledim ve bence çok güzeldi yeni oyuncular farklı yüzler çok iyi olmuş
Firat P.
Firat P.

19 Haziran 2014 tarihinde eklendi
Sem oynasaydı daha iyidi bide sektör yedi kapan angut
Mahsum Ç.
Mahsum Ç.

26 Temmuz 2015 tarihinde eklendi
ben bu film izlesem bile hiç sıkılmam nedenmi optimus prime varken hiç siıklımam