Transformers: Kayıp Çağ
4,1

Burak H.
Burak H.

26 Haziran 2014 tarihinde eklendi
Megan Fox’un seriden kovulması, Shia LaBeouf’un artık daha fazla dayanamayacağım diyerek bu gidişata bir dur demesinin ardından cebini Mark Wahlberg ile doldurmak için dördüncü kez bir Transformers filminin başına geçen Michael Bay, bir kez daha senarist Ehren Kruger’ın pek de yenilikçi olmayan metnine güvenerek yola çıkıp çocukluğunu kamyonlardan robot yaparak geçiren nesli sinema salonlarına doldurmak için Transformers: Kayıp Çağ için düğmeye basalı aslında çok uzun zaman oldu. Oyuncu kadrosundaki değişiklikler bir sonraki film için planları değiştirse de ilk filmlerin getirdiği yüksek hasılat, Hollywood’un para, para ve para diye gezen yapım şirketlerinin gözlerinde Dolar sembolü gözükmemesi için hiçbir şey vaat etmiyordu. Sonuç olarak ortaya, beşincisi yolda olan Transformers serisinin en uzun ve muhtemelen sinemanın gerçek dışı elementlerini en iyi kullanan filmi çıktı.
Ata Kalinyazgan
Ata Kalinyazgan

4 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
(...) İlk olarak 2007'de beyaz perdeye uyarlanan Transformers serisi, gittikçe eskimeye başlamıştı, ki dördüncü filmde yönetmen Michael Bay birtakım değişikliklere giderek yeni bir üçleme yaratmaya karar verdi. Farklı karakterler ve yan öyküler ile mevcut hikayenin üzerine sözde yenilikler katarak aldığı yolda pek de bir yere vardığını söyleyemeyiz ne yazık ki. Son derece basitçe ve çocukça kaleme alınmış senaryo, bir de gereksiz yere uzayınca hiç çekilmez bir hal alıyor. Fakat neyse ki her zamanki gibi sıkı aksiyon ile muhteşem özel efektler yardıma koşuyor. Oyunculuk performansları ise genelde senaryonun kurbanı olurken Wahlberg ile Tucci filme renk katmayı başarıyor. Kısaca şekil değiştiren uzaylı robotlardan hala sıkılmadıysanız sizi her zamanki gibi bol gürültülü, bitmek bilmeyen bir görsel şölen bekliyor!
erdemgtr
erdemgtr

28 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Michael Bay'in aksiyon konusundaki ustalığını severim. Önceki yıllarda çektiği kaliteli filmlerden sonra son 8-10 senesini bu filmlere harcamaya değermiydi?
1. film ilkti, ilginçti, tanışmaydı, güzeldi; 2. film çok vasattı ve gürültü doluydu sinemada dayanamıştım.
3. film ise hadi çekelimde 3 olsun havasındaydı hele o kız ( rosie h. whitley) yok mu akıllara zarar bir oyunculuğu vardı.

Bu 4. filme geldiğimizde ise Mark wahlberg işin tecrübelisi olarak filmin artısı ilk yarısı onun üzerinden iyi gidiyor ama sonra robotlar çoğalınca işi bozuyorlar; saçma sapan bir senaryoyla filmi berbat ediyorlar. Fanatiğiyseniz izleyin yoksa zamanınıza yazık başınız ağrır boş yere. ( o dinozor konusuna hiç girmeyeceğim nasıl bir rezilliktir o )
Tuna D.
Tuna D.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

27 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Sam ve Megan Fox Olmadıktan Sonra Hiç Güzel Olmaz
Oktay K.
Oktay K.

11 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
Bir TF fanı hiç olmadığımdan dolayı beni yadırgamayın lütfen ama film insanda baş ağrısı yapıyor,Mark Wahlberg ve Nicola Peltz olduğu için benden 2 puan alabildi filmin konusu güzel tamam ama sadece patırtı kütürtü gerçek bir film gibi değil izlemenizi tavsiye etsem de objektif bakarsanız filmi beğeneceğinizi düşünmüyorum.
furkan A.
furkan A.

8 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
filmin hiçbir numarası yoktu.12-18 yaş arası cocuklara hitap bir diyalog ne bir geliştirilebilinmiş üçlemenin ekmeğini yedi son gördüğümde yanımdaki her aksiyon ve diyalog sahnesinde kahkaha atıyordu
Hasan G.
Hasan G.

6 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Gereksiz uzun ve sıkıcı bir film. Ortalama Amerikan anlayışıyla aksiyon halinde komedi anlayışıyla harmanlanmış kötü bir film. Filmin tek güzel tarafı Nicola Peltz. Tabii ki oyunculuğu değil varlığı filmi güzelleştirmiş.
berker Y.
berker Y.

11 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
supermanin sonfilmi gibi bol bol moloz ve yıkım var ama bir konu bütünlüğü ve kurgu derece dağınık ve kendi içinde mantıksız olaylar filmlerinde çıtanın yükselmesi beklenir o yüzden bence hayal kırıklığı..
Z. Ö.
Z. Ö.

17 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
savaş sahnelerinin bir buçuk saat sürmemesini isterdim...