İnsanı sıkmayan sonuna kadar izlettiren bir yapım Cruel Intentions.Film son dakikaya kadar kendini izlettiriyor.Özellikle kimin kiminle oynadığı son sahneye kadar hiç belli olmuyor.Bu yapımda şunu tekrar görüyoruz 'Aşkla oyun olmaz'.Sonuç itibarı ile ben bu yapıma 10 puan üzerinden 7.5 puan veriyorum.
boş vakitte izlenebilecek bir film,yani bu filme zaman ayırmam ben özellikle,eğer yapacak birşey yoksa izlerim.gençlik filmi de diyebiliriz,şu anın ünlü isimleri on yıl önce ne hallerdeydiler,açıkçası bazı sahnelerde oyunculukları pek beğenmedim,kalitesizdi,ama yine de siz konuya odaklandığınız için pek de fark edilmiyor.7 puan yeterlidir bence.
pek iyi bir film değil.öyle gençlik filmi felan diyorlar hiç değil.konu tamaammen sex.senaryo bir rezillik örneği.böyle senaryomu olur ya.zaten reese witherspoon için izledim.o çok iyiydi.ryan phillippe gelince böyle bir rolü alması rezalet.bana trilyon verseler böyle bir rolde oynamam.sonuçta başarısız bir film.finali dışında.finali gerçekten iyiydi.ama izlemenizi tavsiye etmem yani..