tamamen isim kurbanı bir film.kim çeviriyo bu film isimlerini anlamıyorum:) özgün senaryo,şaşırtıcı bir son..sonu tahmin edilemeyen filmlerden hoşlananlar için birebir.şiddetle tavsiye ederim..
Tamamen orjinal bir gençlik filmi hafif bir erotik anlatımla seyirciyi sürüklüyor ayrıca filmin sonunda çalan ' The Bitter Sypmhony' şarkısı da en güzel finallerden biri
Ya şu ceviriye sinir oluyorum.Kim bulur bu filmlerin böyle acayıp cevirileri.Seks oyunları insan bunu görünce miki filmlerden sanabilir :)Filme gelince hala sıkılmadan izlerim.4-5 kere izlemişimdir.Hala da izlerim.Film duygusal,aşk,seks,masum,şımartıcı,gençlik,lise anılarınızı aklınıza getirecek film.Ayrıca cruel intentions 2. ve cruel intentions 3 yide izledim.2 de fena değil.Ama 3 tam bir fiyasko.Ama 1 ve 2 mutlak arsivde bulunması gereken film.Özellikle Müzikleri tek kelimeyle mükemmel.Mutlaka filmin soundtrackini alın.
filmi beğenmeyenler genelde filmin Türkçeye çevrilmiş alakasız başlığına takılıp açık saçık bir film beklerken yeterince kırmızı noktaları göremediklerinden hayal kırıklığına uğrayanlar :) filme gelince arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine yüksek beklentilerle izlediğim ve söylediklerinden de güzelmiş diyebileceğim favori filmlerimden biri oldu bile :)