Hesabım
    Afacan ve Kurbağa Surat
    Afacan ve Kurbağa Surat
    30 Eylül 2011 Sinemada | 1s 26dk | Animasyon, Aile
    Yönetmen Peter Dodd
    |
    Senarist Vicki Berlin, Søren Danielsen
    Oyuncular: Nikolaj Lie Kaas, Thure Lindhardt, Nicolaj Kopernikus
    Orijinal adı Orla Frøsnapper
    Üyeler
    3,0 2 Puanlama, 2 Eleştiri
    Beyazperde
    2,5
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Victor 10 yaşında sıradan bir kasabada yaşayan bir çocuktur. Sıkıcı yaz aylarını arkadaşları Jacob, Clara ve köpeği Sosis ile türlü yaramazlıklar yaparak geçirirler. Ta ki bir gün kasabalarına gezici bir sirk gelinceye kadar... Sirkin sahibi 'Cannonball King'in son bir gösteri yapacağını kasabada yaşayan herkesin bu son gösteride ortaya çıkıp kendi becerilerini gösterebileceğini ilan eder.

    Fakat bu eğlenceli teklif kasabanın en kötü yürekli ve en çirkin kişisi Freddy Frogface (Kurbağa Surat)’in Victor ve arkadaşlarına meydan okumasıyla zor bir hal alır. Şimdi bu cesur çocuklar köpekleri Sosis ile Freddy’nin her türlü engelini aşarak sirk gösterisine katılmaya çalışırlar.

    Danimarkalı çocuk kitapları yazarı Ole Lund Kirkegaard'ın aynı adlı çocuk kitabından uyarlanan filmin hedef kitlesi heyecanlı maceraları seven çocuklar.

    Beyazperde Eleştirisi

    2,5
    Geçer
    Afacan ve Kurbağa Surat
    Yazar: Duygu Kocabaylıoğlu
    Nereden baksanız 15 seneden fazla olmuştur büyüklere hitap etmeyen, başlı başına bir çocuk çizgi filmi için sinemaya gitmediğim. Evet, Afacan ve Kurbağa Surat tam 0-10 yaş (hatta daha bile altı olabilir zira günümüz çocukları artık çok cin!) aralığına hitap eden bir hikaye kurgusuna ve anlatım diline sahip olan, tam bir çizgi film. Sevimli yaramazlıklar yapmakta üstüne olmayan Victor ve onun sadık köpeği Sosis'in küçük bir kasabadaki eğlenceli maceralarını anlatan film, kötü karakter unsuru olarak bu ikilinin karşısına kasabanın yaşça daha büyük olan belalı çocuğu Freddy'yi koyuyor. Filme ‘kurbağa surat' olarak adını da veren Freddy karakteri, aslında hem kötücül hem de bazen acınası yanları da olan baya "haşarı" bir delikanlı. Bütün işi gücü yaz tatilinde başta Victor olmak üzere kendinden küçük çocukları pataklamak ve eziyet etmek gibi görünene Freddy, kendisinden yaşça ve fiziken iri
    Öneriler

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke Danimarka
    Dağıtımcı Tiglon
    Yapım yılı 2011
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil Danimarkaca
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2011, En iyi film: Animasyon, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2011.

    Yorumlar

    Back to Top