light
18 Kasım 2011 tarihinde eklendi
Film çok çok sikici bir filmdi.Oldukça basarili olan Sonbahar filminden sonra yönetmenden böyle bir rezalet yapim beklemezdim.Film tutuk, konu kisir ve senaryo çok çok donuk.izlerken sikilmamak elde degil.Film tam bir PKK ve Sosyalizm propoganda filmiydi. Jitem tarafindan zamaninda yakinlari katledilen insanlarin acilarini sosyalistlerin nasil sömürdügünü açikça görebiliyorsunuz filmde.Yakinlari öldürülen insanlar hep muhafazakar ve temiz anadolu insanlari ama onlari organize edip sömürenler devrimci ruhlu Marksistler... Bunu filmde açikça görüyorsunuz. Bölgede zamaninda yasanan acilari kendi çikarlari için kullanmaya çalisan sözde PEKEKE yandaslarinin çevirdigi bir film. Film çok çok yanli bir film izleyince bunu hemen anliyorsunuz. Tek güzel olan tarafi ise müzikleri. Kesinlikle para verip izlenecek bir film degil.Bu ülkede barisa ve kardeslige zerre kadar katkisi olmayacak bir film. Mahsun Kirmizigül'ün filmlerinden sonra film çok çok sönük.