Çizgi Ötesi
3,1

Amir Han
Amir Han

17 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Sinemadan çıktıktan sonra internette merak edip baktığımda bu filmin remake olduğunu gördüm. İlk filmi 90'lı yıllarda çekmişler. Kiefer Sutherland ilk filmde fakat başka bir rolde oynamış. Fazla bir beklenti içine girmeden izlenirse hikaye anlaşılır bir düzeyde kalıyor. Açıkçası sıkılmadan izledim. Hikaye fena değildi sadece kadro da star oyuncu olmaması filmin kalitesine gölge düşürmüş. Başroldeki Ellen Page(Courtney) hiç hazzetmediğim oyuncuların başında geliyor. İlginç bir yürüyüş şekli var. Kadına benzemiyor. Filmde en beğendiğim oyuncu Meksika kökenli Diego Luna (Ray) oldu.
pembeoje
pembeoje

3 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
çok güzel ve değişik bir film.. gerilimi iyiydi.. bu tarz film izlemiştim ama yinede güzeldi sıkılmadan izlenebilir.
Mediirs
Mediirs

11 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Konusu baya sağlam bir film aslında. ''Öldükten sonra ne oluyor?'' Çok iyi. Bunu tıp öğrencileri üstünden yürütmek de mantıklı. Sağlam bir bilim kurgu filmi olabilirmiş. Hem bilim kurgu olsun hem korku olsun biraz da dram olsun derken film mahvolmuş. Çok umutlu başladığım fakat üzülerek bitirdiğim filmlerden bir tanesi. Olmasaydı sonumuz böyle... 2/5
Aamir Khan
Aamir Khan

17 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Güzel bi filmdi ben beğendim büyük beklentilere girmeden izlenebilir kötü işlenmiyor ama bazı salaklıklar sinir bozucu olabiliyor
Talha İnce
Talha İnce

6 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Korku, gerilim, bilim kurgu... harmanlanmış bir versiyondu. Ancak yalnızca bilim kurgu olarak çekilseydi konu buna daha müsaitti ve daha iyi bir film olurdu.
Zeynel K
Zeynel K

6 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
Farklı bir konusu olduğu için ilgimi çekti fakat senaryosu ve oyunculuklar beklentimi karşılamadı. Kötü değil fakat ortalama bir film kendini bir şekilde izlettiriyor ama en büyük eksikliği öldükten sonra olanların çok mantıksız olması diyebilirim. spoiler: Ölüp dirildikten sonra saçma bir şekilde bazı özelliklerinin gelişmesi veya peşlerine ruh takılması diyeceğim de öyle birşey de değil halüsinasyon görüp zarar vermeleri kendilerine korku gibi değil de bilmiyorum saçma geldi bana o kısımlar olmamış.
Ömer S.
Ömer S.

20 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Konusu itibariyle ilgimi çekti performans olarak yeterli bence izlenebilir katacağı değerler elbet var.
Behram M.
Behram M.

14 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Filmin nabzı hep çok yüksekti, gerilim seviyorsanız mutlaka izlemenizi öneririm. Filmde her şey tam dozunda ve sahne geçişleri efektler muhteşem.