Necla cansu.
1 değerlendirme
9 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en sıkıcı ve en yavaş filmdi insan kulluğu bile değiştirmek için 10 saniye bekler mi ya filmin yarısında terk ettim çıktım boşuna zaman kaybı 2049 yazdığında heyecanlanmıştım ama tam bir fiyasko tavsiyem kimse gitmesin
%100Berbat bir film,,bu filmi robotlar mi izleyip puan verdi acaba, aklim almıyor bu film nasil 8,3 puan almis,tamamen birinin üfürdüğü ve berbat tarzda çekilmiş, senaryo dahil tüm acilardan 0 puan,,yazik ya insanların vaktine,bu filmi izleyenler zerre kadar filmden anlamiyorlar dersem alinmasinlar,,,şeytanin Yaraticiya karsi savaşını anlatan matrix in felsefesine zerre kadar yetisemez
Yıllardır filme giderim bu kadar berbat bir film beklemiyordum yıl olmuş 2017 hâlâ berbat film yapanlar var 2 aksiyon sahnesi vardı yarım yıldız da o yüzden geri kalan bütün sahneler konuşma gitmemenizi samimiyet ile öneririm..