Hasan Uslu
15 Haziran 2021 tarihinde eklendi
Sizin çekeceğiniz filmi de sikeyim luke seni de sikeyim avradın zaten kofiyle birlikte sen git anca banka soy amk evladı 3 saat boyunca biz ne izledik belanızı sikeyim yavşaklar yok uçan arabaymış yok hayalet sevgililermiş hayalet sevgili iremin şarkısı değil mi amk ordan çalmışsınız filme puanım 0 sakın izlemeyin gidin prestij izleyin amk 10 numara film
Hayatimda izledigim en berbat aksiyon filmi Yönetmen dram filmi çekmek istemis de zorla aksiyon filmi cektirmisler gibi. berbat ses efektleri sifir aksiyon dram desen dram degil aksiyon desen aksiyon degil . Zamaniniza ve paraniza yazik
Hayatımda böyle sıkıcı bir film izlemedim..162 dakika!! Böyle bir film için 90 dakika bile fazlaydı ama gerçekten ben ve arkadaşlarımın canı sıkıldı..Gelmişken izleyelim dedik ama ortasında çoktan çıkmamız lazımdı..