Matrix
4,7

Bekir Çimendag
Bekir Çimendag

23 Mart 2009 tarihinde eklendi
hayatımda unutamayacağım bi anıya sahip olduğum bi filmdir.... Gösterime girdiği tarihte izleyen arkadaşlar bilirler mumya ile aynı anda gösterime girmişti.... İki arkadaş gitmiştik sinemaya ben mumyaya gitmek istiyordum arkadaş ise matrixe gidelim diyordu... bi karar verdik kapıdan giren 10.kişi hangi filme bilet alırsa ona girecektik.... ve 10. kişi iyiki matrixe bileti aldıda onu izlemişim :D istemeye istemeye girdim ama çıktıktan sonra filmi izlememe yardımcı olan bileti olan adamı tebrik etmek için çok aradım ama bulamadım :D 10 üzerinden 10
bestflasher
bestflasher

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
Filmin gösterime girdiği tarihlerdeki yorumları okumanızı tavsiye ederim arkadaşlar. ;)
cihanbilgi
cihanbilgi

8 Mart 2009 tarihinde eklendi
kült ve başyapıt modunda bir film
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
10 yiL once izLemistim! fiLm kiyametLer koparmisti ve ben de buyuk bir bekLentiyLe gittim bundan daha muhtesem oLamazdi... defaLarca izLedim ama feLsefe meLsefe anLamam harika bir biLimkugu!!! devam fiLmLerinde bu iLk fiLmin tadi yok! orada biraz abartmisLar isi....
tamerr07
tamerr07

1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bu filme kötü diyen çıkarmı acabaa ??
beratozguner
beratozguner

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film what is the matrix?? sorusuyla başlıor işte bu sorunun cevabını bulursanız filmi anlarsınız bunun cevabı da animatrix de gizlidir süper bi seri ve en güzel filmi de bu
misssmile
misssmile

6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
gerçekten süper bir film (: tavsiye ederim herkese
mimren18
mimren18

27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Matrix serisinin en iyi filmi. DVD arşivlerin olmazsa olmazı. Mükemmel bir konu üzerine çıkılması çok zor bir film. Kategorsinin en iyisi.
pato53
pato53

25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bir kült, Bir efsane... izlemeyen kaldı mı acaba
filmkurdu
filmkurdu

22 Aralık 2008 tarihinde eklendi
gerçek bir başyapıt.birçok filme ilham verdi.senaryoyu yazan kendiyle ne kadar gurur duysa az.yarın matrix 4 çıksa kapalı gişe oynar.bu filmin kredisi tükenmez.harika. 10/10
jeanbaptiste-2
jeanbaptiste-2

21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
tam 12 kere izlememe sebep olmus ve kendini bir 12 kere daha izlettirebilecek tek film.
hokur
hokur

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Benim için gelmiş geçmiş en iyi film. 10/10
smhzmrc
smhzmrc

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
10/10u hak eden ender filmlerden. türünün en iyisi olan bu film keanu reevesin nirvanaya ulaştığı noktadır ayrıca. devam filmleri bile yerini tutamaz. gerek düşünce gerek işleyiş olsun tam bir başyapıt.
semahos
semahos

18 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Sevdiğim ve beğendiğim sayılı filmler arasındadır, Matrix 1in kült filmler arasında yer aldığını zannediyorum, türünün en iyi ilk filmlerinden biridir, izlediğimde önce anlamakta güçlük çektim, bu film neyi anlatıyor diye baya düşünmüştüm birde sinemada o kadar kötü bir yerden izledimki çıktığımda başım ağrıyordu, en ön sırada koca ekrana bön bön bakmaktan bir hal olmuştum, haftalarca kapalı gişe oynadı... ve hakkettiği ilgiyi en iyi filmler arasına girerek aldı, benim içinde yeri ayrıdır, sonrasında o kadar çok vcd den izlemişliğim vardırki sayısını hatırlamıyorum, her seferinde yine yeni yeniden hayran olmuştum, fakat devam filmleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, zaten ilk filmde anlatılmak istenen anlatılmış ve bitmişti, sonrasının ticari amaçlı yapıldığını düşünüyorum.
filmde de dediği gibi."Aslında bir kaşık yok" herşey beynimize gönderdiğimiz elektirik sinyanllerinden ibaret, olamazmı yani?neticede bir filim işte...ama güzel bir filim..
mrtbnck293
mrtbnck293

31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
matrıx aksiyon sinemasının yeni bir devrimi ve matrıx muhtesem ve mükemmel bir aksiyon filmi