sirtans
1 değerlendirme
8 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Yıl 2007 filmin çekilmesinin üzerinden 8 sene geçti. Ama daha bu filmin üzerine benim kararımca film yapılamadı. Öncesine zaten bakmaya bile gerek yok. Bunun içinki The Matix bir kenara diğer filmler bir kenara.
izlediğim en iyi film, en çok beğendiğim film, baş yapıt, fenomen, böyle filmler böyle senaryolar kolay kolay çıkmaz. serinin her filmi ayrı ayrı güzel birincisi tabiki efsane.
99 un en iyi filmiydi bence insan izledikten sonra hakkaten böyle bi dünya var mı diye düşünüyo hani 2 dkkda program yükliyerek dersleri öğrendiğinizi düşünsenize ne güzel olurdu dimi :)
Bana göre serinin en iyisi, bizi sorgulamaya başlatan, kendimizle ve bildiklerimizle çelişkiye düşüren film The Matrix'tir ve Mr.Anderson ile de cool'luğun kitabı baştan yazılmıştır :P Kalitesi popülerliğinin altında ezilmeseydi daha iyi olacaktı, ama sözde izleyicilerinin arasında gerçekler de var ^^ 10/10
müthiş müthiş müthiş oyunculuk senaryo action neo trinity morpheus hepsi birer efsane bizim için filmle ilgili sölenicek cok sey var ama sunu sölücem eger bu filmi halen izlemeyen arkadas varsa bence film kültürünü acil olarak noktalasın ...
matrix serisini baştan sona hiç sıkılmadan izleyebilirsiniz.şuana kadar yapılmış en iyi görsel efektlere sahip film.serinin tamamına göre kıyaslarsak bence en iyisi.iyi seyirler:)