Matrix
4,7

sirtans
sirtans

8 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Yıl 2007 filmin çekilmesinin üzerinden 8 sene geçti. Ama daha bu filmin üzerine benim kararımca film yapılamadı. Öncesine zaten bakmaya bile gerek yok. Bunun içinki The Matix bir kenara diğer filmler bir kenara.
emre2426
emre2426

7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bir film her keze tavsiye ederim
horiz10
horiz10

15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
insanlara farklı bir pencere açtı. sanki bilimkurgu dünyası ondan önce ve ondan sonra gibi 10/10
aydemir-07
aydemir-07

9 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Üçlüyü uzun zaman sonra tekrar izledim. Gerçekten enfes bir yapım. Bu kadar mükemmel bir film olabilirmi?
jobsy
jobsy

4 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
sinema tarihinin bilim kurgu dalındaki en iyi filmi tartışmasızzzz
uguryegul
uguryegul

24 Haziran 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi film, en çok beğendiğim film, baş yapıt, fenomen, böyle filmler böyle senaryolar kolay kolay çıkmaz. serinin her filmi ayrı ayrı güzel birincisi tabiki efsane.
johnny-lee
johnny-lee

23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
99 un en iyi filmiydi bence
insan izledikten sonra hakkaten böyle bi dünya var mı diye düşünüyo hani
2 dkkda program yükliyerek dersleri öğrendiğinizi düşünsenize ne güzel olurdu dimi :)
onderakdag
onderakdag

22 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bana göre serinin en iyisi, bizi sorgulamaya başlatan, kendimizle ve bildiklerimizle çelişkiye düşüren film The Matrix'tir ve Mr.Anderson ile de cool'luğun kitabı baştan yazılmıştır :P Kalitesi popülerliğinin altında ezilmeseydi daha iyi olacaktı, ama sözde izleyicilerinin arasında gerçekler de var ^^ 10/10
darknessfuck
darknessfuck

18 Haziran 2007 tarihinde eklendi
yaa eskiden hoşuam giderdi bu seri ama şu an ilgilmi çekmiyor ama yinede iyi bir anısı var bu filimin bende
solidussnake
solidussnake

11 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Etkisinden kurtulmak zor gerçekten.Böyle efektler her filme yakışmaz.Tam bir başyapıt.
erdemmarasli
erdemmarasli

28 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Filmi geçen gün yeniden izleyince ne kadar muhteşem birşey olduğunu yeniden hatırladım ve 10 puanı verdim...
ayna-fb27
ayna-fb27

10 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
sinemada yeni bir döneme geçişin filmi...

umarım bu film YARatıcı düşüncesine zarar vermemiştir.. çünkü öyle bir amacı yok..
johnnydepp-1903
johnnydepp-1903

3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
müthiş müthiş müthiş oyunculuk senaryo action neo trinity morpheus hepsi birer efsane bizim için filmle ilgili sölenicek cok sey var ama sunu sölücem eger bu filmi halen izlemeyen arkadas varsa bence film kültürünü acil olarak noktalasın ...
ocelott
ocelott

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
matrix serisini baştan sona hiç sıkılmadan izleyebilirsiniz.şuana kadar yapılmış en iyi görsel efektlere sahip film.serinin tamamına göre kıyaslarsak bence en iyisi.iyi seyirler:)
selcukmeral
selcukmeral

22 Mart 2007 tarihinde eklendi
daha demin izledim ve tekrar tekrar izlemekten bıkmayacağım bir flim bu 4. izlemeödi artık siz tahmin edin:)