Assassin's Creed 3D
3,7

Şahin C.
Şahin C.

25 Aralık 2016 tarihinde eklendi
Tüm oyun serilerini oynamış biri olarak söyleyebilirim ki konu kısa tutulmuş çünkü bu bir başlangıç filmi. devamı kesinlikle gelecektir. Assassin's Creed oynayanlar veya hikayelerini okuyanlar bilir ki çok farklı bir kurgu ve tema ile seri başlayacak. tavsiyem kesinlikle gidin.
Mehmet K.
Mehmet K.

25 Şubat 2017 tarihinde eklendi
Harika bir film gerçekten güzel bir yapım olmuş sıkılmadan sonuna kadar izledim 2.si gelirse güzel olur..
Banu I.
Banu I.

1 Ocak 2017 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmesi gereken süper bir film. İmdb puanı çok daha yüksek olmalı. Bir an bile tempo düşmüyor.
FEP
FEP

29 Aralık 2016 tarihinde eklendi
Filmi ilk kez sinemada izlediğimde 3D li gözlüğün de etkisi ile karanlik bir şekilde izlemiş ve bana bir çok mantik hatasi ile çok kötü bir senaryo içeren bir film gibi gelmişti.Her şeye rağmen aksiyon sahneleri bilgisayar oyunu ile uyumlu ve etkileyiciydi.Şimdi filmi ikinci izledim ve fikrim değişti.İkinci kez izlediğimde taşlar daha iyi yerine oturdu ve ilk izlediğime göre daha ıyi bir film olduğunun farkına vardim.Evet senaryosu çok iyi değil ama çok da kötü degil biraz daha karakter derinliğine inilmeli ve iki zıt düşünceli grup daha iyi seyirciye açıklanmalıydı.Serinin devam filmlerinin daha iyi olacağına inaniyorum.