Hızlı ve Öfkeli 7
4,4

Sedat M.
Sedat M.

12 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
serinin en kötü filmi. uçaktan arabalarla atladılar, gökdelenleri deldiler, uçurumdan arabayla uçtular. kolu ve köprücük kemikleri kıran adamın hastaneden çıkıp helikopteri uçurması. daha bir çok sahnelerin buna benzer olması filmin değerini düşürdü. 6. filmden sonra bu film böyle olmamalıydı,tam bir hayal kırıklığı...
volkanick
volkanick

23 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Serinin alışılageldik çizgisini bozmayan film sanatsal açıdan sinemaya fazla bir şey katmasa da eğlence-aksiyon adına üstlendiği misyona zeval getirmiyor.Filmi beğenin ya da beğenmeyin finaline saygı duyacağınızdan şüphem yok.
theyurdal
theyurdal

3 Ekim 2015 tarihinde eklendi
bence serinin zayıf filmlerinden çok fazla aksiyon var diye çok iyi film diyemeyiz çok abartılı çok zorlama olmuş
Erdem TERZi
Erdem TERZi

27 Eylül 2015 tarihinde eklendi
Seyirci bu kadar mı salak yerine konulur. Telsiz konuşmaları yapılıyor ama kulaklar da kulaklık yok. Amerika da bir terörist askeri bir helikopter ile ortalığı birbirine katıyor ama ordunun saatler sonra haberi oluyor da 3 adet F-16 gönderiyor. Yok artık! Yuh artık! Tamamen düzeyi düşük kişileri sömürmek için yapılmış bir film!
Mert H
Mert H

15 Haziran 2015 tarihinde eklendi
"Paraşütlü arabayla uçaktan atlamak" nedir biri bana bu çılgınlığı açıklayabilir mi?
"Gökdelenden gökdelene arabayla uçmak" bu daha çılgınca sanırım..
Filmin sonu Paul'a hitap edilmiş ve gerçekten çok güzel bir şey hazırlamışlar , aksiyon filminde duygulandığınız ender sahnelerden biri olabilir.. Tony Jaa'nın diyalogları güldürdü fakat tam olarak bekleneni veremedi diye düşünüyorum sonuçta sadece ben değil herkes biraz daha fazlasını beklemiştir.. Namı değer The Dwayne Johnson Rock filmin başında hiç beklemediğimiz bir şekilde bertaraf oluyor ve filmin sonuna kadar ortadan kayboluyor , büyük eksiklik.. Serinin en kötü filmi fakat vasat değil..
Barlibar
Barlibar

13 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Bu seri beni daha ne kadar şaşırtabilir bilmiyorum. Sevdiğim bir serinin gözlerimin önünde yok olması çok üzücü.
Umut E
Umut E

14 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Ulan serinin en kötüsü
Aksiyon sahneleinde bu kadar kötü olamaz bir film hiç gerçekçilik payı normel bakarsan jason satatahm dom mu döver
Yok yerler çatlıyor ayanı yere vuruyor yer çöküyor
Dom un helikopter araba uçuyor taşlar rampa olmuş
Hobss abbulans arabsıyla dronu patlatıyor alev saçıyor hobss bir şey olmuyor daha çok sayarımda gerek yok siz bunları görüp film begendiyseniz siz zlememişsiniz filmi
Mustafa K.
Mustafa K.

1 Ağustos 2016 tarihinde eklendi
Film deki karakterler. Çizgi film karakteri gibi patlıyor lar yaniyorlar hiç bişey olmuyo. Çok paravra film olmuş.