Sedat M.
12 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
serinin en kötü filmi. uçaktan arabalarla atladılar, gökdelenleri deldiler, uçurumdan arabayla uçtular. kolu ve köprücük kemikleri kıran adamın hastaneden çıkıp helikopteri uçurması. daha bir çok sahnelerin buna benzer olması filmin değerini düşürdü. 6. filmden sonra bu film böyle olmamalıydı,tam bir hayal kırıklığı...
Serinin alışılageldik çizgisini bozmayan film sanatsal açıdan sinemaya fazla bir şey katmasa da eğlence-aksiyon adına üstlendiği misyona zeval getirmiyor.Filmi beğenin ya da beğenmeyin finaline saygı duyacağınızdan şüphem yok.
Seyirci bu kadar mı salak yerine konulur. Telsiz konuşmaları yapılıyor ama kulaklar da kulaklık yok. Amerika da bir terörist askeri bir helikopter ile ortalığı birbirine katıyor ama ordunun saatler sonra haberi oluyor da 3 adet F-16 gönderiyor. Yok artık! Yuh artık! Tamamen düzeyi düşük kişileri sömürmek için yapılmış bir film!
"Paraşütlü arabayla uçaktan atlamak" nedir biri bana bu çılgınlığı açıklayabilir mi? "Gökdelenden gökdelene arabayla uçmak" bu daha çılgınca sanırım.. Filmin sonu Paul'a hitap edilmiş ve gerçekten çok güzel bir şey hazırlamışlar , aksiyon filminde duygulandığınız ender sahnelerden biri olabilir.. Tony Jaa'nın diyalogları güldürdü fakat tam olarak bekleneni veremedi diye düşünüyorum sonuçta sadece ben değil herkes biraz daha fazlasını beklemiştir.. Namı değer The Dwayne Johnson Rock filmin başında hiç beklemediğimiz bir şekilde bertaraf oluyor ve filmin sonuna kadar ortadan kayboluyor , büyük eksiklik.. Serinin en kötü filmi fakat vasat değil..
Ulan serinin en kötüsü Aksiyon sahneleinde bu kadar kötü olamaz bir film hiç gerçekçilik payı normel bakarsan jason satatahm dom mu döver Yok yerler çatlıyor ayanı yere vuruyor yer çöküyor Dom un helikopter araba uçuyor taşlar rampa olmuş Hobss abbulans arabsıyla dronu patlatıyor alev saçıyor hobss bir şey olmuyor daha çok sayarımda gerek yok siz bunları görüp film begendiyseniz siz zlememişsiniz filmi