Hızlı ve Öfkeli 7
4,4

Umutcan Y.
Umutcan Y.

7 Nisan 2015 tarihinde eklendi
muhteşem gerçekten, filmin başından sonuna sıkılmadan hatta zevkle izledim :)
Ugur Tazegül
Ugur Tazegül

15 Ekim 2015 tarihinde eklendi
Bir mükemmellik abidesi.. NET! 6. filmin sonundaki sürpriz konuğumuz Jason Statham katılmasıyla beraber bunun verdiği heyecanın tam tersine yakışıklı, karizmatik oyuncumuz Paul Walker'in vefatıyla birlikte değişik duygu ve hislerle izlenebilecek, görsellik şöleni ile sınırların oldukça zorlandığı bir F&F serisini yani 7. filmi de hayran kalarak izledim.. Bazı filmleri izlediğin zaman mantık aramak ikinci planda kalırsa işte öyle bir yapım.. Her filmde üstüne koyuyorlar bunu düşünmeyen yoktur ancak bu filmde aksiyon, gerilim aklıma gelmeyen başka ne duygu varsa hepsini yaşıyorsunuz.. Klasiklerdendir F&F'de bir kaç önemli, heyecan yaratan sahne bulunması ama bu 7. filmde kullandığım "bir kaç" sahne lafı çok aşağı da kalır.. Aklıma gelenleri yazmadan, spoiler'a girmeden filmde 6-7 gibi yüksek bütçe ve büyük emekle çekilmiş harika sahnelerin olduğunu söyleyebilirim.. Oyuncularımız yine bildiğiniz gibi harika ancak izleyenler ve izleyecek olanlar daha sonra katılacaktır belki de ama son sahneler gerçekten çok iyiydi ve duygu yüklüydü.. Çünkü Paul Walker unutulmamıştı.. Bunu söyleyebilirim.. Belki de yapılabilecekleri, monte edilebilecekleri en iyi şekilde düşünmüşlerdi.. Neyse insan halen öldüğüne inanamıyor belki de ama hafızam da yer etmiş kaliteli bir oyuncuydu.. Filme tekrar gelecek olursam; eğer ilk 6 filmi izlediyseniz bunu da izlemek için zaten heveslisinizdir.. Ha sinemada ha DVD'si çıktığında kaçmayacak bir F&F filmi daha.. Bakalım zaman ne gösterecek (ki gösterdiği de belli ya) ve devamı ne olacak.. Bekliyor ve görmek dileğiyle diyorum.. Kaçırmayın.. 9/10..!!
Cüneyt Topçu
Cüneyt Topçu

30 Mart 2015 tarihinde eklendi
Bir an önce gösterime girsin. Hemen izlemek istiyorum. Bu nlar gerçekten Sinema yapıyor.
Cenk Y.
Cenk Y.

27 Mart 2015 tarihinde eklendi
Evet, yine mükemmel ve dört dörtlük bir seri, ve yine mükemmel bir heyecanlı bekleyiş..

Açıkçası Paul Walker'ın ölümü herkesi çok sarstı ve herkes bir an olsun şunu dedi. ''Nasıl devam edecek?'' Ben de bu soruyu sordum, çünkü Paul Walker olmadan bir insan vücudun da hep bir organ eksik gibi olacak diye düşündük, fakat bu film de yönetmen ve teknik ekip buna bir çözüm bulmuş sanırım, zaten bazı Paul Walker ile birlikte çekilen sahneler vardı, ikiz kardeşi ve profesyonel bir montaj ile çekimler devam edilmiş.

Filme gelirsek, Hız, araçlar, güzel kızlar, aksiyon = olağanüstü bir film. Bu film de Jason Statham'ı görecek olmamız apayrı bir güzellikte, ayrıca şunu da belirtmek isterim. Filmin, 55 milyonluk, kendi facebook sayfasına yazdığım şey de, ''Lucas Black (Sean) 7. film de görebilecek miyiz?'' oldu, ve bana şu şekilde geri dönüldü. ''Evet, kadroda bulunuyor.'' Gerçekten bu güzel oldu, en azından seriye bir şekilde kaldığı yerden devam edilecek, fakat Lucas Black, filmin başından sonuna kadar mı gözükecek, yoksa sadece bir kaç sahnede mi, bunu hep birlikte göreceğiz. 3 Nisan'da sinemalar da yerini almaya hazırlanacak olan, serinin 7.filmini hep birlikte merak ile izleyeceğiz, ve nasıl bir film olduğunu görüp, değerlendireceğiz. Ve yine bu film hakkın da, değerlendirmemizi haklı bir şekilde yapacağız.

O zaman fazla uzatmadan, sizi 3 Nisan'da sinemalar da yerini almaya hazırlanan, Hızlı ve Öfkeli serisinin, 7. filmine davet ediyorum! ''Son bir sürüş.''
Gökhan G
Gökhan G

10 Nisan 2015 tarihinde eklendi
bugün izledim filmi serinin en iyi filmi diyebilirim eğer seriyi izlediyseniz 7 yide izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim PAULA SON KEZ İZLEMEK GERÇEKTEN ÜZÜCÜ YANİ FİLMİ İZLERKEN BİLE ÖLDÜĞÜNE İNANAMIYO İNSAN YANİ BUNDAN SONRAKİ BÖLÜMLERDE ONSUZ OLMASI NASIL OLUCAK BİLMİYORUM GÜLEN YÜZÜNÜ RENKLİ GÖZLERİNİ HEP ARIYCAZ BE PAUL SONRAKİ BÖLÜMÜ NASIL İZLYCEM BİLMİYORUM :( YAZARKEN BİLE ZORLANIYORUM GİDİN SON KEZ İZLEYİN PAUL İÇİ BİLE DEĞER SADECE
Mustafa G.
Mustafa G.

4 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Tam bir Başyapıt... filmde en çok öne çıkan adam Roman Pearce onun için tekrar gitmeli. 2 senelik bekleyişe değidi. inşallah son bulmaz.
GS Öykü B.
GS Öykü B.

14 Nisan 2015 tarihinde eklendi
çok güzeldi adındanda anlaşıldığı gibi hızdan çok öfke yoğundu sonu çok hüzünlendirdi.
Musa E.
Musa E.

22 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Bana göre muhteşem bir film oyuncularıyla güzel olmasına rağmen mükemmeler bir fim ben bu filme 5 değil 100 yıldız bile veririm
HamzaYASAR7
HamzaYASAR7

12 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Filme bugün gittim ve harikaydı.Serinin en çok izlenecek ve en iyi filmi.Paul Walker için güzel bir son hazırlamışlar ve filmde ayrıca Paul Walker için yapılan klip gösteriliyor.Kesinlikle gidin herşey muhteşem en azından Paul Walker anısına gidin...
Doğan G.
Doğan G.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

12 Mart 2015 tarihinde eklendi
Gelmiş geçmiş en mükemmel film serisi sabırsızlıkla bekliyorum. Fakat aynı tarihte Türkiye de de gösterime girecek mi yoksa ileri bir tarihe kadar beklemek zorunda mıyız ?
Furkan Özden
Furkan Özden

24 Ağustos 2016 tarihinde eklendi
Filmin vizyon tarihinin vize tarihleriyle çakışmasından dolayı filmi vizelerden sonra izlemeyi düşünüyordum ki Pazar günkü sınav ertelendi ve Cumartesiden sonraki gün boş kaldı. Hemen Cuma gecesinden sonraki gün için 13:45 seansına biletimi aldım. Sanırım bu filmin etkisinden de 1-2 hafta kurtulamayacağım. Çünkü film çıkmadan önce izlediğim gibi inceleme yazısını yazacağımı düşünüyordum fakat filmden çıkınca hiç de öyle olmadı.

Serinin yedinci filminin konusu şöyle: Hızlı ve Öfkeli ekibi bu kez İngiltere’den gelen bir intikam planından habersizlerdir. Deckard Shaw (Jason Statham) kardeşi Owen‘ın (Luke Evans) hesabını sormakta ve onu yaralayanların karşısına çıkmaktadır. Shaw ekibin Toretto evini havaya uçurduktan sonra Dom yetkili bir devlet ajanından yardım ister. Böylece ekip bir kez daha harekete geçer. Bu kez ABD hükümeti için yaptırılan bir takip cihazını ele geçirmek zorundadırlar.

Fast and Furious 6 (Hızlı ve Öfkeli 6) 2013 yazımda artık son noktaya gelindiğine dair birkaç satır yazmıştım. Ama görünen o ki bundan da fazlası olabiliyormuş ki bu film de bunun en somut kanıtı. Hemen yazının başından şunu söylemeliyim. Filmi izlemeye başladığım andan itibaren yönetmenin değiştiği çok bariz belli oluyordu. İlerleyen dakikalarda kaçış sahnelerine oranla aksiyon dolu sahnelerin sayısı iyice arttı. Justin Lin‘den sonra Saw, The Conjuring ve Insidious gibi korku ağırlıklı filmlerin yönetmeni James Wan‘ın yönetmen koltuğunu devralmasının aksiyon-yarış dengesi, kamera açıları ve geçişleri ile filme çok şey kattığını düşünüyorum. Bunun yanında filmi serinin diğer filmlerinden farklı kılan şey Jason Statham ve Kurt Russell‘ın (Mr. Nobody) yanında oyuncu kadrosuna Ramsey rolünde Nathalie Emmanuel, Jakande rolünde Djimon Hounsou ve Kiet rolünde Tony Jaa gibi yeni yüzlerin katılmasıydı. Ve tabi ki Paul Walker…

Dövüş sahnelerindeki kamera açıları ve ses efektleri mükemmel olmuş. Filmin geçtiği mekanlardan Abu Dabi sahneleri ve Azerbaycan’da çekilen takip sahneleri favorilerim arasındaydı. Biliyorum bazı aksiyon sahneleri çok abartılmış olabilir ama gerçekten abartı bu ekibe yakışıyor. Abartılı araç modifiyeleri, aşırı güçlendirilmiş askeri araçlar ve dahası. Özellikle havalı ve sert adam imajında Dwayne Johnson ve Jason Statham’ın dövüş sahnelerinin yanında yine Jason Statham ve Vin Diesel’in dövüş sahneleri olağanüstüydü. Kelimenin tam anlamıyla.

Özellikle Dominic Toretto’nun korkusuz tavrı filmdeki en büyük aksiyon unsuruydu. Bazı sahnelerde ‘Vur, kır, parçala!’ dediğim oldu. İki tarafta da intikam duygusu olup ölüm korkusu olmayınca işler bu boyuta varabiliyor demek ki.

Hani böyle filmler olur saf aksiyon tarzında. Sürekli bir hareket sürekli bir gerilim olur. İzledikten sonra iki saat içinde aldığın zevkle kalırsın. Ama bu öyle değil. Bu Hızlı ve Öfkeli serisine yaraşır bir tarz. Her şeyden yeterince var ve filmin sonuna kadar çoğunlukla aksiyon temalı sahneler izlediğiniz halde bu sizi sıkmıyor.

Her oyuncu ayrı ayrı rolünün hakkını vermiş. Fakat filmi izlerken sürekli Paul Walker’ın serideki son rolünü bu filmde oynadığı düşüncesi kafamdan bir türlü gitmedi ve her oyuncunun sergilediği rollerde o mimiklere dikkat ettim. Bazı sahnelerde sergiledikleri performansların rol icabı olmadığını fark edebiliyordum. Hele o son sahne yok mu! Bütün ekip sadece mimikleriyle konuşuyordu resmen. Ama son konuşmayı Vin Diesel yaptı ve noktayı koydu. Belki de son sahne olmasa bu kadar yıkılmazdım ama o son sahne gerçekten beni üzdü. Seriyi başından beri takip eden biriyseniz bu duygularımı çok rahat bir şekilde anlayabilirsiniz.

Paul Walker’ın hayatını kaybettiği gün yazdığım şu yazıda dediğim gibi:

Nissan Skyline R34 GT-R’ı onun sayesinde sevmiştim belki de.
Belki de hayata onun sözleriyle bakmıştım.
Ama hayat filmlerdeki kadar toz pembe değil ne yazık ki.
Kãdir Ö.
Kãdir Ö.

14 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
Filmin sonu çok iyiydi titredim resmen Paul Walker <3 bu seri bizi hiç terketmesin .. <3 2019 da 9 da geliyormuş <3
balegoethe
balegoethe

8 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
Şüphesiz serinin en iyi filmi . Jason STATHAM filme ayrı bir hava katmış . İzlerken hiç sıkılmayacağınız bir film olmuş . Sinemasına 2 kez gittiğim halde içimde hala izleme hevesi olmuyor değil :)
TC Kaan O.
TC Kaan O.

14 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Baş yapıt çok güzel harika sonuda çok anlamlı bir bitişi var bence izlenmeli
Giray
Giray

10 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Film gerçekten muhteşem,filmi izlerken gözünüzü 1 saniye ayıramayacaksınız.Hayal gücünün doruklara ulaştığı etkileyici bir senaryo.