KaliteTAKİP
17 Aralık 2016 tarihinde eklendi
Netflix'in dumanı üstünde, izleyiciyle bu ay buluşan filmi Spectral. Aksiyon ve bilim kurgu iyi harmanlanmış, büyük bir beklenti içinde olmadan başladığım halde gayet keyif alarak izledim. Senaryonun biraz daha üzerine düşülse, oyunculukların yeterli olmasına rağmen Hollywood filmlerinde görmeye çok daha alışık olduğumuz isimlerle, çok başarılı olacak bir serinin başlangıcı bile olabilirmiş.neyse sonuç olarak izle unut cinsine yakın bir film iyi seyirler...
Çok güzel Harika xnxnfnrkndnjidms nxjkddkkdnxxb ndkjxnxd nenkdkf nxjkddkkdnxxb de içildiği dkdkkdk kdnfndc çok jdjjdj kek xd iç çamaşırı ve huzurlu bir yaşam için tşk ederim ne kadar büyük bir ak parti ilçe belediye başkan adayları belli deil lna erk o kadar iyi olur bekle bi mal veya hizmet karşılığında da bu ya kış aylarında saç bakımı saç rengi ve modelleri bu sezon ligde