İlk Kan
4,3

ozansarikaya
ozansarikaya

27 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
bence Slyvester'in en iyi filmi. Rambo-2 ve 3'de başrolde Slyvester değil Amerika oynuyordu...
Demirtas
Demirtas

15 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Rocky I’e yorum yaparken sadece birinci filme değil seri hakkında yorum yapmıştım. Rambo içinde değişen bişey yok aslında. Aşağı yukarı aynı şeylerden bahsedebiliriz. Tabiki Rocky I’i İlk Kan’la kıyaslamıyorum. Rocky I sanatsal açıdanda değeri olan bir filmdi. İlk Kan Rocky I seviyesinde olmasa bile serisinin elbetteki en iyi filmi. Benzerlik iki serinin devam filmlerinde. Her iki seride ikinci filmlerinden başlamak üzere düşüyor. Özellikle Rambo 2 ve Rambo 3 tamamen inandırıcılıktan uzak, tamamen Amerikan popülizmi yapan başarısız gişe çalışmaları. Ama 'İlk Kan' ününü hak eden son derece başarılı bir çalışma.
Rebelheart
Rebelheart

8 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Savaş sonrası psikolojisinden ve sendromundan kurtulamayan bir insanın kötü günlerini unutamaması üzerine yaşandıklarının hatırlatılmasıyla ilgili yapılmış güzel bir dram....Düşünün!'İnsanın uzunca bir süre gülememesini,huzur bulamamasını'....
jamesbond-2
jamesbond-2

4 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Serinin ilk ve en güzel filmi çok güzel olmuş. herkes izlesin zaten tv dede oynadı rambonun polisi helikopterden düşürme sahnesi ve uçurumdan atlama sahnesi çok güzeldi. 8/10
Kptan Custo
Kptan Custo

23 Şubat 2005 tarihinde eklendi
bufilm için n yazılabilirki küçükken hangi erkek kendini ramboyla özdeşleştirmediki
ilkerekleme
ilkerekleme

19 Şubat 2005 tarihinde eklendi
vay be hastasıyımdır bu filmin..hem bir sürü yere göndermeler vardı hemde sıcak sahneler hemde stallone'nin baba oyunculuğu..daha ne olsun..daha halas seyretmeyenler varsa..bir yerlerden edinsin..bence stallone'nin en iyi filmlerinden..9/10