4,1
Görevimiz Tehlike 5 hakkında görüşlerin ?

2 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
Mission İmpossible-Rogue Nation(Görevimiz Tehlike-Haydut Devlet):
Görevimiz Tehlike Hayalet Protokolü filminin devamı olarak 31 Temmuz 2015 tarihinde dünyayla eş zamanda vizyona giren bu film, Tom Cruise'un bu güne kadar ki çektiği en aksiyonlu ve heyecan verici film.Filmde kahramanlarımız her zaman olduğu gibi bol aksiyonlu sahnelerde dublör kullanmadan filmde rol almışlar.Bu özelliği de filmin izlenebilirlik oranını elbette daha da arttırıyor.IMF’i ortadan kaldırmayı hedefleyen uluslararası bir dolandırıcılık örgütü olan Sendika’nın tehlikeli faaliyetlerinden kurtulmayı hedefleyen ve bu yasadışı örgütün kökünü kazımak için yola çıkan ekip bu Sendika'nın ortasında kendine yer buluyor.Oyuncuların eşsiz uyumuyla film bir başyapıt olmaya aday.Eğer aksiyon filmlerini seviyorsanız bunu izlemenizi tavsiye ederim.
Oyuncular:Tom Cruise,Jeremy Renner,Rebecca Ferguson,Simon Pegg,Alec Baldwin
Film Puanım:8/10
27 Haziran 2015 tarihinde eklendi
Bu filmi tamı tamına 4 yıldır bekliyorum yani görevimiz tehlike 4 izledikten hemen sonra Tom Cruise'un kesin bir hayranıyım bu yıl içindede tüm filimler'ini bitirmeye çalışıyorum bu adam işini cidden çok iyi yapıyor 31 temmuzda Türkiye'ye gelecek belki o ara ben Türkiye'de olamayacağım ya Norveç'te izlerim yada internet'e düştüğü anda hemen izlerim izlemenizide şiddetle tavsiye derim harika bir filim'dir.
benim oyum daha izlemeden bile 5 yıldız.
11 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
Replikleri uzatarak sıkmak istememişler diye düşünüyorum.Seriye yakışır şekilde akıcı olmuş.Filmin başından sonuna kadar sürükleyici hani heyecan son saniyeye kadar hiç bitmiyor.Aksiyon sahneleri zekice kurgulanmış ve kusursuz düşünülmüş.O yüzden mutlaka sinemada izlenmeli...
13 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
Serinin en iyi filmi diyebilirim. Izlerken gerçekten keyif aldım.mutlaka izleyin.
1 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
Bu filmin bütün serileri harika ben toplam 32 kez izledim serilerinin tekrarını ama en iyileri 1-4-5'di ve eğer kabul ederlerse mission impossible personelleri ve başrol oyuncuları önümüzdeki 6 yıl içinde yeni bir serisi çıkacaktır ve kısaltarak söylüyorum MI6 daha muhteşem olacağından eminim.. ama MI5 i hepinizin izlemesini tavsiye ederim hataınızda önemli bir yer alacaktır..
19 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
sonuna kadar sıkılmadan izleyebilirsiniz bi daha olsa bi daha izlerim diyebilirim. Vizyondaki en iyi film
30 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
Filmi bir hafta önce seyrettim, açıkçası beklentilerimi karşıladığımı söyleyemem.Özellikle Görevimiz Tehlike 4 ü izleyenler benim gibi dönüşüyorlardır.Maalesef filmde hep klasik Görevimiz Tehlikeyi görüyorsunuz.Film aksiyon açısından diğer filmlere göre tabiri caizse " fıss " kalıyor,ama izlenmesi gereken bir film.Her şeye rağmen
22 Eylül 2015 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle 5 üzerinden 5 veririm. Film muhteşemdi.