Fahri Akçay
1 değerlendirme
16 Ekim 2020 tarihinde eklendi
Araç 10 takla attı ne işse hiçbir hava yastığı açmadı... Bunu bana biri anlatabilir mi? Tabiki arabalar her çarpışmada ya da devrilmede hava yastığı açmazlar lakin bu sahne de bu işten biraz anlayanlar bilir ki araba son model ve bu arabada tavan ve yan hava yastığı bile var. Lütfen aklımızla oynamayın.
Büyük beklentiler ile izlediğim ancak finalden sonra bana fiyasko gelen bir film. Giriş gelişme sonuç bağıntısı doğru düzgün işlenmemiş ve çok sık asıl olaydan kopuyorlar. Film sadece Fas'ta geçen kısmını genişletip ona hitaben çekselerdi eminim çok daha iyi olurdu, farklı farklı olayları birbirleri ile az biraz bağlantısı var diye olayın akışını bozmaya gerek yoktu diye düşünüyorum. Sıradan bir filmden farkı yoktu, en fazla ortalama diyebilirim. İzlerseniz belki zaman kaybı olarak görmezsiniz ama şunu söyleyeyim puanını hak etmiyor, eğer bu saatten sonra izleyecekseniz bunu göz önünde barındırın derim. (5,5/10)