Babil
1955 Puanlama

melsa8484
melsa8484

9 Eylül 2009 tarihinde eklendi
yitip giden hayatlar mı masumiyeti kaybolmakta olan çocuklar mı hikayey nereye oturtacağızı şaşırıyorsunuz filmi dün tvde izledim. kesişen hayatlarla yine harika bir iş ortaya koymuş yönetmen amerikalı kadını vuran çoban çocuğun suçlu olmasına rağmen babasından bir fıske bile tokat yemeyişi ama kerdeşlerine uygulanan şiddet, sağır kızın bu iletişimsiz dünyada bir de işitme engelli oluşu, dadının çocukları sahiplenişi filmin akılda kalan sahneleriydi
sahin-akyol
sahin-akyol

6 Eylül 2009 tarihinde eklendi
tam bir hayal kırıklığı çok sıkıcı zorlama ve sinir bir film maalsesf paraçparça aşklar ve köpekler gibi müthiş bir filmden sonra 21 gram ve babil çok kötü filmler geldi yönetmenden
tayfun-power
tayfun-power

1 Eylül 2009 tarihinde eklendi
hayal kırıklığına uğramazsınız konu sürüklüyor. yönetmenin ilk 2 filmini izleyen bunu da sever o kadar...
sasili
sasili

13 Haziran 2009 tarihinde eklendi
bu filmi izleyip gereksiz olduğuna kanaat getiren arkadaşların gerçekten duygusuz olduğunu düşünüyorum.paralel gelişen hikayeler ve acı gerçekler.daha ne olsun.10/10
hawwk-91
hawwk-91

6 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Renkler ve zevkler tartışılmaz.Brad Pitt bile bu filmi kurtaramaz Çok saçma ve zaman kaybı olarak görüyorum 3/10
HAMLET1980
HAMLET1980

23 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
sinefilozof arkadaşım ismin gibi geniş değilsin kayıtlı olduğun siteden utanıyorsan boşuna yorum yapma .bir filmi beğenirsin beğenmezsin bu kişiye göre değişir insanlar buyüzden filme her türlü olumlu veya olumsuz yorumu yapabilir . bu bir yemeği beğenip beğenmemeye benzer.bence sen önyargı kalıplarını kır da yorumlarını ona göre yap .bende bu filmi beğenmedim evet oyunculuk bakımından gerçekten brad pitt kendini aşmış ama bu bile filmi kurtarmıyor dostum.10/3
filmkurdu
filmkurdu

18 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
bu filmi beğenmedim.isterse bütün oscarları alsın. vasat. neler ummuştum oysa. yazıkk.
vva1
vva1

27 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Yönetmen ne yapmaya çalışmışsa başaramamış. Gereksiz sahneler çok fazlaydı hele o japon kız neydi ya bulunduğu bütün sahneler saçma sapan ve gereksizdi izlerken ileri sardım sürekli. Karakterlerin hele olmadık yerde cinsel arzuları anlamsız ve bomboştu. Brad Pitt nasıl böyle bir filmde oynamayı kabul etmiş anlamış değilim, yazık olmuş. İzlediğime pişman olduğum, bomboş ve gereksiz bir film.
volkanick
volkanick

7 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Pek çok insan bu filmin dünyanın farklı yerlerinde yaşayan ve birbirini tanımayan insanların birbirlerinin hayatını nasıl etkileyebildiğini göstermesi açısından çok önemli olduğunu söylüyor.Bende bunlardan biriyim.Ama ben bu filmin çok iyi bir film olduğunu düşünmüyorum.Bunun sebebide yönetmenin seçtiği anlatım dili.İsterseniz bu aralar gösterimde olan Benjamin Button ın Tuhaf Hikayesi filmini bir izleyin.Birbirlerini tanımayan insanların birbirlerinin hayatını bilmeden bile nasıl değiştirebileceklerini o filmde de işlemişler.Ancak yönetmen David Fincher bunu sadece 5 dakikada ve çok daha etkileyici bir şekilde yapmış.Bu da yönetmen yeteneği farkı.
dogan8677
dogan8677

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
ağır bir film verdiiği mesajda öyle
erdiizbul
erdiizbul

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
film bir kere harıkaydı ınsani duygular harıka yansıtılmıs ben gercekten agladım ve ıcten agladım brad pıte gelınce demekk ı seneryo geregı ole arka planda olması gerekıomus sonucta yıne o helıkopter gelınce faslı adama parayı uzatması ve adamın almaması muthıs bı sahneydı ınanılmazdı o bıle yeter bır hatanın neye mal oldugu gercekten ortaya cıkıo fılmde farklı kesıtler cok hosuma gıttı her ınsanın hayatını anlatıodu meksıka japonya fas super bır fılm bu fılm hakkındakı yorumları okudum da begenmeyen arkadaslar bıras daha ıcten ve dıkkatlı ızleyın mumkunse sakın kafayla ızleyın filmi... o zaman ne kadar super oldugunu anlarsınız
shagrath-2
shagrath-2

27 Şubat 2009 tarihinde eklendi
berbat ötesi iğrenç bir film. ne de filmden anlayan izleyicilerimiz warmış meğerse amerikan propagandası üzerine kurulu bu filmin senaryosu kadar basit bir senaryo olamazdı bu kadar şatafatlı yorum yapan izleyicilerin ya yaşları küçük yada sinema arşivi çok dar. tamamen japonları, meksikalıları, afganları aşağılayan ve amerikanın bu dünya için elzem olduğunu gözümüze sokmaktan başka hiçbi halta yaramayan brad pittin gelmiş geçmiş en berbat bomboş bir filmdir. 1den fazla puanı tüm samimiyetimle söylüyorum ki haketmiyor.
sedat-yayla
sedat-yayla

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
3 ülkeyide tek bir filmde buluşturuyor,harika bir film,bence 18 yaş sınırı getirilmeli
Özgür Çelen
Özgür Çelen

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Tek seferde anlaşılmıyacak nitelikte bir film brad pitt in oynadığına aldanmayın senaryo çok karışık
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
abartiLdigi kadar guzeL oLmasa da seyre deger....