Babil
1955 Puanlama

sosyalfobik
sosyalfobik

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
İnnaruta,Fatih Akın,Nuri Bilge gibi sinemacılar yeni birşeyler söylüyorlar ve çok da iyi yapıyorlar. Kesişen hayatlar temelinde ilerleyen yapımlar yetersiz filmciler elinde tam bir fiyasko olur fakat yukarıdaki özellikle ilk iki isim bunu öyle ustaca yapıyorlar ki insanı ekrana çiviliyor,nefes almadan seyrettiriyorlar.Müzikleri de anmadan geçmek büyük haksızlık olur,kim yaptıysa eline,ruhuna sağlık...
kadraj
kadraj

25 Ekim 2008 tarihinde eklendi
yorumlardan da anlaşılabileceği gibi herkesin büyük hayranlıkla izleyebileceği bir film değil,sadece bazılarının gerçekten yüreğine dokunabilecek bir yapım..ben gerçekten çok beğendim,eğer sinema sizin için sadece vurmak kırmak, aksiyon, seks,süratli arabalar değilse bu film tam size göre..bence inarritu nuri bilge ceyhan ın daha çok imkana sahip versiyonu..hele ki filmine kattığı müzikler başlı başına bi şahaser...ben 10 üzerinden 10 u hiç çekinmeden verdim..emeği geçenlere teşekkürler!!
tfriday
tfriday

21 Ekim 2008 tarihinde eklendi
büyük bir beklentiyle izleyip aynı derecede hayal kırıklıgına ugradığı film babel.
kurgusu harıka diyenlere hic katılmıyorum. kusura bakmasınlar ama sinema bölümünde okuyan butun ogrenciler eminim bu kurguyu hazırlardı.
meksika ve japonya sahneleri berbat ötesiydi. ya bir de o kız nıe sağır yapılmıs anlamadım seyirciye eziyet cektirmek icin mi ?
brad pitte gelince bu fılmde cok geri planda. o sağır kızı brad pittten daha cok görüyorsunuz filmde o derece.
her neyse bence filmin tek olumlu noktası müzikleeri. gercekten harikaydı.
film bence 6/10.
o da güç bela.
serhatisci61
serhatisci61

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
çok güzel kurgusu var bu filmin çok beğenmiştim .olaylar ve şahıslar birbine çok güzel bağdaştırılıyor..tavsiye edilir.8
subay-ll
subay-ll

17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Ben filmi pek beğenmedim. Konu tamamen Fastaki olaylar üzerine kurulsaydı çok daha etkili olurdu. Filmi uzatmak için Meksikadaki ve Japonya daki bölümler çok gereksizdi ve sıkıcıydı. Brad Pitt arka planda kalmış. Kısacası ikinci defa izlenecek bir film değil. 10/5
ismail7172
ismail7172

14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
İzlenebilecek tarzda bi film 3 kıtada çekilmiş güzel bi dram bence 10/8
elifozcan93
elifozcan93

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
hayatımda izledigim en anlamlı film...çok sey ögrendim hayattan bu filmi izledikten sonra...brad gine çok basarılıydı..aşkımm ya onun üzülmesine film bile olsa dayanamıyom...film harikaydı...10 üzerinden 10...
denz-2
denz-2

5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
filmi izleyeli çok oldu ama hala hatırlıyorum.öncelikle söylemeliyim ki crash ın taklidi olmuş falan diyenler inarritu nun diğer filmlerine göz atmalı. bu yönetmenin tarzı her zaman bu olmuştur, hayatları kesiştirmek.filmden unutamadığım ve çok beğendiğim kısımsa sağır kızın diskodaki sahneleriydi, o kızın neler hissettiğini, o dünyayı duymadan nasıl gördüğünü seyirciye çok güzel aktarmış inarritu. kesinlikle izlemeye değer bir film.
atakanozruh
atakanozruh

30 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Inarritu önceki iki filminden sonra bu kez gerçek bir başyapıt ortaya çıkarmış. Öyle ki filmi izlemedim resmen yaşadım. Oyunculuklar o kadar başarılı, müzikler o kadar güzel ve senaryo o kadar etkileyici ki... Aldığı ödülleri sonuna kadar hak ediyor. Sinemayı gerçekten seven, ve sadece bir vakit geçirme aracı olarak görmeyen herkese tavsiye ederim. 9/10
darkdeath933
darkdeath933

19 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
ya değişik bir film.insanı bazı yerlerde sıkıyor,ama olayları nasıl bağlicaklar diye merak edip izliosunz ve bence fena bağlanmamış... değişik bi tarz, izlenebilir.
gonenmengi
gonenmengi

27 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Inarittu gerçekten çok başarılı bir yönetmen, değişik bir tarzı var.
Gerçek sinema seyircisini ayırt eden bir yönetmen...
afra19
afra19

26 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Sanırım seyirciye beyin fırtınası yaptıracak ve olayların bağlantılarıyla seyirciyi şok edecek bir film yapmaya çalışmışlar ancak basit ve saçma olmuş biraz..
gizemkuskay
gizemkuskay

25 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Bence süper bir filmdi. Hatta ABDyi berbat aksiyon filmlerinin babası sayacak olursak iyi bir dram olmuş diyebilirim. Son zamanlarda beni tatmin etmeyen bu tip filmlerin içinden bir tane iyi film çıkagelmiş bence. Ayrıca bu dönemlerde yayımlanan prestij dejavu vs.. filmlerden daha fazla beğendim ben.
hilkayist
hilkayist

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
olayların kopuk olması size sonunda birbirine
bağlı olduğunu düşündürüyor ve haksız da çıkmıyorsunuz..
hataların neye mâl olduğunu öğreniyorsunuz
ve üzülüyorsunuz..
oyunculuklar iyiydi..
değişik bir senaryo ile can sıkmayan bir film..
iyi seyirler../8
kendimden-geriye93
kendimden-geriye93

9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
uyku getiren ama uyutmayan bir film...