Babil

acıkcası seyretmesi zulumdu.
slelik
slelik

22 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Berbatdan öte birşey.İzlediğim en en kötü filmlerden ikincisi budur.Filmi izlerken geçen vakite acıyorum.

Hiç beğenmedim
emosch
emosch

25 Kasım 2006 tarihinde eklendi
brad pitt in o rolünü herks basarıyla oynayabilirdi.filmi etkisiz ve zayıf buldum.gercekten cok sıkıcıydı yaklaşık 3saat olmasıda buna bir etken.gereksiz bi film bence.
emirozekmekci
emirozekmekci

17 Kasım 2006 tarihinde eklendi
ben gerçekten inanamıyorum bu filmin 8 ortalama puan aldığına,bunda sonra da verilen puanları ciddiye almıycam,filmi dün izledim ve ıstırap çektim,bir tüfeğin japonyayı filme katması ayrı bir komediydi,bence filmin adı tokyo olmalıydı..
mrseckin
mrseckin

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Bu kadar sıkıcı bir filmi izlemeyeli çok olmuştu. Filmin başında sanırım Cannes film festivalinde "En iyi yönetmen" ödülü almıştır yazdı. Demekki festivallerinde bir anlamı kalmamış. Müzikal gibi olmuş film biraz, o müzikler seyirciyi etkiler diye düşündüler sanırım. Oyunculara diyecek sözüm yok hepsi iyi oynamışlar ama konunun içi bomboş.
pusko-2
pusko-2

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
sıkıcı, gereksiz yere uzatılmış bir film. taşıdığı tek mesaj '' her film güzel olacak diye bir şey yok''
aoerturk
aoerturk

13 Kasım 2006 tarihinde eklendi
hayatımda izlemiş olduğum en sıkıcı filmlerden biriydi. gereksiz yere uzatılmış olan sahneleri sayesinde uzadıkça uzayan bir film. insanlar birbiri ile ilişkilendirilmek için çok uğraşılmış. başarılı bir ilişkilendirme de olmuş ama film konu ve anlatım itibari ile sıkıcı sıkıcı sıkıcı bir filmdi. daha önceki yorumlardaki gibi hayatımın yaklaşık 3 saatini gereksiz bir filme harcadığım için çok üzüldüm. sanat filmi demek sıkıcı anlamsız film demek değildir.
Nickolas-2
Nickolas-2

12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en saçma filmlerden biriydi diyebilirim. Film, amacı dışında herşeyi anlatmış. Amacı ise 2 saatlik bir eziyet içerisine yaymışlar. Eğer Gitmek isterseniz... Benden size söylemesi... Paranıza yazık...
alper-altundag
alper-altundag

12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Filme verdiğim paraya yazık oldu.Bu kadar sıkıcı bir film olamaz.Filmin sonuna kadar filmin bir evvel bitmesini istedim.Çok kalitesiz bir film...
Sakın gitmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
ebrugecer
ebrugecer

11 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Bence zahmet edip de sakın gitmeyin. çok sıkıcı ve iç karartıcı bir film. ayrıca konusu da bana alakasız geldi. sinemada farkettim ki bir çok kişi sıkıldı ve bunu da çok güzel belli ettiler. bi de bazı yerler gereksiz uzun daral geldi valla içime. gitmeyin derim ben :)
cetiz
cetiz

10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Bugün izledim filmi ve uzun zamandır ilk defa bir film bitsin artık dedim. Bence izlememiş olanlar kesinlikle sınav filmini bu filme tercih etsinler. İzlemeyin demiyorum ama ben çok sıkıldım 10/5